Τρίτη, Απριλίου 9

Σάλος στη Γερμανία- Σε λίγο και στην Ελλάδα; Μήνυμα στους «προοδευτικούς»: ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν να είναι αργά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευρώπη βρίσκεται στη σκιά του Ισλάμ.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Οι ειδήσεις που μας έρχονται από τη «Γηραιά Ηπειρο» τον τελευταίο καιρό, κάθε άλλο παρά ευχάριστες μπορούν να χαρακτηριστούν. Το πιο ανησυχητικό είναι ο ρυθμός αύξησης των ειδήσεων που αφορούν βιασμούς και εν γένει κακοποιήσεις από μουσουλμάνους μετανάστες σε βάρος ντόπιων (κυρίως γυναικών), ο οποίος αυξάνεται όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει.
Σε ένα σχολείο στη Φρανκφούρτη διαδραματίστηκε το εξής περιστατικό:

Η μητέρα μιας μαθήτριας, δήλωσε ότι η κόρη της δέχτηκε λεκτική και σωματική επίθεση στο δρόμο προς το σχολείο από μια ομάδα μουσουλμάνων κοριτσιών.
Εξήγησε ότι η κόρη της έγινε στόχος, επειδή έχει ξανθά μαλλιά, δεν φοράει μπούργκα, έχει Γερμανικό όνομα και είναι Χριστιανή.


Ο εκφοβισμός ήταν τόσο άσχημος για την κόρη της, που απέκτησε ένα μεγάλο φόβο σχετικά με το να ξαναπάει σχολείο.
Έτσι η μητέρα, πήγε στο διευθυντή του σχολείου για να παραπονεθεί.
Εκεί λοιπόν πήρε την εξής απάντηση: «Η κόρη σας πρέπει να καλυφθεί με μπούργκα για να μην της επιτίθενται». «Επίσης, δεν πρέπει να λέει οτι είναι Γερμανίδα!»
Αυτό δυστυχώς δεν είναι το πρώτο περιστατικό, που κάποια μαθήτρια ή φοιτήτρια, δέχεται επίθεση επειδή δεν είναι μουσουλμάνα και κρατάει τα χαρακτηριστικά της καταγωγής της. Έχουν υπάρξει και άλλα περιστατικά θρησκευτικού εκφοβισμού σε άλλα σχολεία σε ολόκληρη τη Γερμανία.
Η εφημερίδα Bild, αναφέρει ακόμη ένα περιστατικό, αυτή τη φορά στη Βαυαρία, όπου πατέρας δήλωσε ότι ο γιος και η κόρη του επέστρεψαν μια μέρα πανικοβλημένοι επειδή ένα άλλο παιδί, μουσουλμάνος, τους είχε πει ότι θα τους κόψει τα κεφάλια επειδή είναι Χριστιανοί.
Στη Βόννη, μια άλλη μητέρα είπε ότι η κόρη της είχε παρόμοια εμπειρία. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η κόρη μας και αρκετοί συμμαθητές της τρίτης τάξης δέχτηκαν επίθεση από ένα συμμαθητή τους. Τους απειλούσε λέγοντας: «Οι γονείς σας θα καούν στην κόλαση αν δεν πιστεύουν στον Αλλάχ».
Ο θρησκευτικός εκφοβισμός είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος στο Βερολίνο, όπου πολλά σχολεία έχουν μεγάλο αριθμό μεταναστών μαθητών/φοιτητών.
Το 2018, μια ομάδα καθηγητών του Βερολίνου μίλησε για τον θρησκευτικό εκφοβισμό λέγοντας ότι οι Γερμανοί μαθητές θα μπορούσαν να δεχτούν τόσο λεκτική όσο και σωματική βία απλά έχοντας μαζί τους ένα σάντουιτς με ζαμπόν για το μεσημεριανό τους, επειδή το χοιρινό είναι απαγορευμένο στο Ισλάμ.


Σε άρθρα μας στο El.gr σας το έχουμε γράψει πολλές φορές, αλλά δεν θα βαρεθούμε να το επαναλαμβάνουμε.
Οι άνθρωποι αυτοί, ΔΕΝ μπορούν να ενσωματωθούν.
Η νοοτροπία τους αφορά απλά την επικράτησή τους και μπορεί να συνοψιστεί στην φράση: «Όποιος δεν προσκυνάει, πρέπει να σκοτώνεται».
Δεν υπάρχει μετριοπαθές Ισλάμ, μη γελιέστε. Η «εικόνα» τους μετριοπαθούς Ισλάμ, είναι η εφαρμογή των λόγων του Αλλάχ-Γιαχβέ «Εξαπατήστε τους απίστους, κάντε τους να πιστεύουν πως δεν αποτελείτε απειλή και όταν γίνετε πολλοί και πάρετε δύναμη σφάξτε τους με Τζιχάντ και εδραιώστε το Ισλάμ».
Δείτε τα παρακάτω βίντεο και ξυπνήστε πριν να είναι αργά:
Υ.Γ: Ξυπνάω= Επιλέγω εκείνο το κόμμα που συμφέρει τη χώρα μου ώστε να βγεί από τον αριστερό βούρκο και να περιορίσει το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εισβολής παράνομων και μη μεταναστών. Ψήφος σε μικρά κόμματα και αποκόμματα είναι χαμένη ψήφος.

Νοίκιασε αποθήκη τροφίμων σε ΜΚΟ και του έφεραν….ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ


ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;

(φώτο: Pexels)
el.gr


https://www.triklopodia.gr