Κυριακή, Απριλίου 28

Ρόφημα που αποβάλει το περιττό λίπος και μειώνει την περίμετρο της μέσης !!!







Η μέτρηση της περιμέτρου της μέσης μας, ίσως να είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος, που έχουν οι γιατροί, για να αξιολογούν τον κίνδυνο, που ο καθένας μας έχει, για καρδιακή προσβολή ή και ξαφνικό θάνατο.

Για χρόνια τώρα οι επιστήμονες και οι γιατροί είχαν παρατηρήσει ότι τα άτομα με μεγάλη κοιλιά είχαν αυξημένα προβλήματα υγείας.
Τώρα νέες έρευνες, μας δείχνουν ότι η περίμετρος της κοιλιάς, είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που σχετίζεται με την πρόκληση σοβαρών καρδιακών παθήσεων.


Τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα είναι τόσο δυνατά που ορισμένοι ειδικοί αρχίζουν να ισχυρίζονται ότι μια ταινία μέτρησης της περιμέτρου της κοιλιάς, πιθανόν να είναι το καλύτερο εργαλείο που διαθέτουν οι γιατροί για την πρόβλεψη του καρδιακού κινδύνου σε ένα ασθενή.

Για αυτό τον λόγο σήμερα θα σας δώσω μια συνταγή ροφήματος για την μείωση της περιμέτρου της μέσης μας...
Χάρη σε αυτή τη συνταγή, πολλές γυναίκες μείωσαν κατά 1 cm την περίμετρο της μέσης τους σε μία ημέρα.
Αυτό το ρόφημα αποβάλλει το περιττό λίπος και το νερό από το σώμα και ταυτόχρονα βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία, την ακοή, την όραση και τη μνήμη, αλλά και θα σας δροσίσει!
Συστατικά που απαιτούνται:

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

2 κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο

1 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό γκρέιπφρουτ


Μέθοδος παρασκευής:

Βάζουμε τα προαναφερθέντα συστατικά σε ένα μπλέντερ και τα ανακατεύουμε καλά ή τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε ομοιογενές μείγμα.
Τρόπος κατανάλωσης:

Καταναλώνουμε αυτό το ποτό πριν από κάθε κύριο γεύμα, δηλαδή πριν από το μεσημεριανό ή το δείπνο σε καθημερινή βάση για μια ολόκληρη εβδομάδα. Μετά από αυτό κάνουμε ένα διάλειμμα 7 ημερών και, αν χρειάζεται, επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία.
Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει ο χυμός γκρέιπφρουτ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χυμό πορτοκαλιού ως υποκατάστατο.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Facebook