Τετάρτη, Απριλίου 17

Μαρίνα Πατούλη: Δεν θα χαλάσω και τον γάμο μου για να γίνω δήμαρχος Αμαρουσίου

«Ο σύζυγός μου, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, σίγουρα έχει προτεραιότητα»

Μαρίνα Πατούλη: Δεν θα χαλάσω και τον γάμο μου για να γίνω δήμαρχος Αμαρουσίου
Η δήλωση της υποψηφιότητας της Μαρίνας Πατούλη για τον Δήμο Αμαρουσίου, προκάλεσε μεγάλο ντόρο, ώσπου τελικά η σύζυγος του απερχόμενου δημάρχου επέλεξε να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Η Μαρίνα Πατούλη εξήγησε τι έγινε και τελικά δεν κατέβηκε για Δήμαρχος Αμαρουσίου μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ενώ τόνισε ότι προηγείται η υποψηφιότητα του συζύγου της για Περιφερειάρχης οπότε έκανε ένα βήμα πίσω.
«Μου έχουν γίνει προτάσεις, η επιθυμία μου είναι πολύ δυνατή, νομίζω ακόμα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο αλλά θεωρώ ότι θα είμαι παρούσα στις επερχόμενες αυτοδικοικητικές εκλογές» είπε η Μαρίνα Πατούλη και συνέχισε:
«Ο σύζυγός μου, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, σίγουρα έχει προτεραιότητα. Επειδή ζούμε σε μια χώρα που έχει κοινωνικά στερεότυπα και δεν έχουμε απελευθερωθεί, όταν κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο θα έκανε πολύ κακό στην υποψηφιότητα του συζύγου μου που έχει αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το οποίο κάνει, θεώρησα ότι αυτό που επιβάλλεται να επιλέξω είναι ο σύζυγός μου, η οικογένειά μου» είπε και συνέχισε:
«Όλη αυτή η ιστορία δημιούργησε ένα κανιβαλισμό προς το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου»
Όσο για το αν η υποψηφιότητά της για το Μαρούσι δημιούργησε τριβές στο γάμο της είπε:
«Δεν θα χαλάσω και τον γάμο μου επειδή δεν θα κατέβω δήμαρχος Αμαρουσίου.Εμείς πήγαμε στη Θεσσαλονίκη εκείνο το διάστημα και παρακολουθούσαμε όλη αυτή την εξέλιξη. Έχει πολύ ενδιαφέρον όταν βγαίνεις από το πρόβλημα και το παρακολουθείς απέξω.

newsbeast.gr/