Τετάρτη, Απριλίου 3

Άστραψε και βρόντηξε η Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Ο Πετσίτης σου κρατούσε την τσάντα και τώρα…» (φώτο)

zoe_konst
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση εξαπολύοντας «μύδρους» κατά του Νίκου Παππά, για τα όσα είπε για τον Μανώλη Πετσίτη.
Σε δηλώσεις της μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη, η πρώην πρόεδρος της
Βουλής, ίχε ζητήσει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά, αλλά και να δημοσιευθούν τα πόθεν έσχες. Ο κ. Παππάς απάντησε, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες και υποστηρίζοντας ότι ο κ. Πετσίτης δεν ήταν συνεργάτης του.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση, επικρίνοντας την αντίδραση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής.
«Νίκο Παππά, συκοφαντία δεν είναι να ζητώ να ανοίξουν τα πόθεν έσχες και οι λογαριασμοί σου και του Τσίπρα. Σ’ αυτό απαντάς “Ναι” και τίποτα άλλο. Συκοφαντία της λογικής είναι να μην απαντάς και να αποκαλείς “ιδιώτη” αυτόν που σου κρατούσε την τσάντα και τώρα βρίσκεται με λογαριασμούς παντού και με ραντεβού με επιχειρηματίες με τους οποίους κάνατε συναλλαγές» έγραψε στο Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
    πριν από 3 ώρες
    2. και με ραντεβού με επιχειρηματίες με τους οποίους κάνατε συναλλαγές.
  1. 1. Νίκο , συκοφαντία δεν είναι να ζητώ ν’ ανοίξουν τα κ λογαριασμοί σου κ του . Σ’αυτό απαντάς ΝΑΙ κ τίποτα άλλο.Συκοφαντία της λογικής είναι να μην απαντάς κ να αποκαλείς «ιδιώτη» αυτόν που σου κρατούσε την τσάντα κ τώρα βρίσκεται με λογαριασμούς παντού