Σάββατο, Απριλίου 27

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΛΉΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ…


Το Υπουργείο Αλήθειας της ΧΟΥΝΤΑΣ…
Σχεδόν για δυο μήνες οι αριστεροί κατσαπλιάδες δεν αφήνουν ούτε μια ανάρτηση μας να διασκορπιστεί στο ελεγχόμενο φασιστοδιαδύκτιο τους.
Το Υπουργείο Αλήθειας εφαρμόζει την μοναδική αριστερή δημοκρατία προτύπου Βόρειας Κορέας…με ατελείωτο αριστερό φασισμό ενώ οι αλήτες του κερατά έβριζαν και βρίζουν ακόμα τους χουντικούς!!!

Επειδή κάποιοι αλήτες από αυτούς με βρίζουν για χουντικό, ενώ τους αποκαλύπτω πόσο χουντικοί είναι οι ίδιοι, διότι η χούντα ρε βλαμένα κτήνη δεν έχει χρώμα…είναι σαν τα μούτρα σας. Δεν υπάρχει δεξιά χούντα αυτήν την στιγμή για να την ξεβρακώσουμε, αλλά μόνο αριστερή!
Είστε φασίστες με μια αριστερή κομμουνιστική προσδιόριση μιας θολοκουλτούρας ανθρωπισμού για ευάλωτους και πισωγλέντιδες, για το τρίτο φύλο, για ισλαμιστές μισογύνηδες που βιάζουν και δέρνουν τις γυναίκες τους κάθε μέρα…που εκπαιδεύουν τα παιδιά τους να μισούν τον Χριστό και τον Σταυρό μας… ενώ εσείς τα αριστερά φασιστρόμουτρα εμποδίζετε εμάς τους πατριώτες και έλληνες να αναρτήσουμε και να δηλώσουμε την γνώμη μας μες στην ίδια την χώρα μας.
Να σας εξηγήσω κάτι ακόμη υπανάπτυκτα ανθελληνικά ζόμπι…το τέλος σας πλησιάζει, ο έλληνας πολίτης θα σας τιμωρήσει όπως σας αξίζει, έτσι ακριβώς με όλα αυτά τα ψέματα που είπατε για να ιδρύσετε αυτήν εδώ την χούντα εναντίον του δικαιώματος του ελεύθερου ΛΟΓΟΥ, το δικαίωμα της ιδιοκτησίας στέγης και φαγητού χωρίς νταβατζίδες τους σιωνιστές τραπεζίτες που υπηρετείτε στις σκοτεινές σας στοές!!!


Φτού σας ΖΩΑ!!!
Το τέλος σας πλησιάζει!!!
ΚΟΡΑΚΑΣ
greek-dutch-truth