Παρασκευή, Απριλίου 26

Το πασχαλινό πάρτι της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου στις Μπαχάμες

Το πασχαλινό πάρτι της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου στις Μπαχάμες Πάσχα των Καθολικών και ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ, τα παιδιά τους και καλούς φίλους θέλησαν να το γιορτάσουν στο πολυτελές σπίτι τους στις Μπαχάμες, με ένα πάρτι. την οικογένειά τους πέρασαν τις γιορτές στο εξοχικό τους στις Μπαχάμες, κάνοντας ένα πάρτι-
υπερπαραγωγή.
Το ζευγάρι, μάλιστα, ανέβασε στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσαν στο σπίτι τους, όπου όλοι είναι σε γιορτινή και χαλαρή διάθεση. Η Μαρί Σαντάλ, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, φορά ένα  λευκό, αέρινο φόρεμα, ενώ σε κάποιες από τις φωτογραφίες ποζάρει και με τη μεγαλύτερη κόρη τους, Ολυμπία.

Τόσο οι οικοδεσπότες όσο και οι καλεσμένοι είναι ντυμένοι ανοιξιάτικα, ενώ όλοι δείχνουν να απολαμβάνουν το πάρτι και τα κοκτέιλ, καθώς και την εκπληκτική θέα που προσφέρει το σπίτι.
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, τη Μαρία - Ολυμπία (1996), τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο (1998), τον Αχιλλέα - Ανδρέα (2000), τον Οδυσσέα - Κίμωνα (2004) και τον Αριστείδη - Σταύρο (2008).




NEWSBEAST.GR