Παρασκευή, Απριλίου 19

ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ! Ο ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΙΕΜΕΝΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕΙΣΜΟ! ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΙ «ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ» ΤΡΑΓΚΑ – ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ… ΛΕΦΤΑ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΒΟΛΤΕΣ» ΣΤΟ ΚΚΕ!

photo_georgiou_ilias
Όλα ήταν έτοιμα… Το ραντεβού είχε κλειστεί στον Διόνυσο. Ο Ηλίας Γεωργίου της SIEMENS, περίμενε τον Στέφανο Χίο… Ήταν αποφασισμένος να μιλήσει… Να πει πολλά! Και είπε!
Και με όσα είπε, είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει σεισμό στο πολιτικό σύστημα, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές! Γιατί, εάν πράγματι έχουν γίνει όπως τα μετέφερε στον δημοσιογράφο, τότε οι πάντες θα πρέπει να κρυφτούν!

Με λίγα λόγια, το πρώην αφεντικό της SIEMENS, έδωσε τους πάντες. Με ονοματεπώνυμο, στοιχεία και αποκαλύψεις που για κάποιους που γνωρίζουν πολύ καλά, δεν είναι έκπληξη! Έκπληξη είναι για αυτούς που τα μαθαίνουν για πρώτη φορά!
Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Γεωργίου είπε τα εξής:
– Εγώ έδωσα στον Αντώνη Σαμαρά μια μαύρη σακούλα 13 εκατομμυρίων στο σπίτι του στην Κηφισιά μπροστά στην πεθερά και τη γυναίκα του!!!
– Εγώ έδινα 2 – 2 τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Μια φορά του δώσαμε 400 εκατομμύρια στην Γερμανία!
– Ο Τράγκας με τον Κακαουνάκη ερχόντουσαν στο γραφείο μου στην SIEMENS και με εκβίαζαν! Και μου ζήταγαν εκατομμύρια γιατί είχαν στα χέρια τους τηλεφωνικές υποκλοπές του στρατηγού Γρυλλάκη! Μετά τους ανέλαβε ο Κόκκαλης και τους έδωσε μίζες αυτός!
– Ο Κόκκαλης πλήρωσε τον Συμπιλίδη και τον Σαμαρά και έριξαν την κυβέρνηση του Μητσοτάκη! Μας έλεγε «βάλτε πλάτη να τον ρίξουμε! Και τον ρίξαμε! Και μετά πανηγυρίζαμε! Και καλά του κάναμε γιατί πήγε να μας χαλάσει τη δουλειά!
– Εγώ πήγαινα τις βαλίτσες με τα λεφτά στον Περισσό και στο ΚΚΕ.

Λεπτομέρειες, στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».
Το πρώτο μέρος των αποκαλύψεων! Γιατί έρχεται και το δεύτερο μέρος που είναι πιο αποκαλυπτικό!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ! ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ!








http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα