Τρίτη, Απριλίου 9

Γιώργος Τράγκας: Έρχονται εκλογές, ψηφίστε τους καλύτερους και όχι αυτούς που ψήφισαν μνημόνια.

Οι μέρες κυλάνε πάμε για το Πάσχα και μετά σε κάλπες και σε εκλογές. Αφήστε τα κομματικά «αρώματα» και κοιτάξτε τα συμφέροντα των οικογενειών σας και κυρίως της πατρίδας σας. Οι υπάρχοντας πολιτικοί δυστυχώς έχουν διαβρωθεί. Αυτή τη φορά ψηφίστε τους καλύτερους και όχι αυτούς που θέλουν να κάνουν δουλειές μέσω της πολιτικής. Το χειρότερο είδος είναι αυτοί που ψήφισαν μνημόνια και χάλκευαν δεσμά στον ελληνικό λαό και τον έκαναν δούλο της Μέρκελ.
Ψηφίστε τους καλύτερους και όχι αυτούς που ψήφισαν μνημόνια. Διαλέξτε τους εντιμότερους. Το χειρότερο είδος είναι αυτοί που φώναζαν «ναι», που άλλαζαν σαν πουκάμισα τα κόμματα και εμφανίζονται ακόμη ως φίλοι του ελληνικού λαού. Όχι σε νεόκοπους αρχηγούς που προτείνουν λύσεις, ενώ υπηρέτησαν μνημονιακές λύσεις, όχι σε αυτούς που ζήτησαν συγγνώμη αλλά είναι πάλι έτοιμοι να κάνουν τα ίδια. Εισήλθαμε άπαντες σε φάση περισυλλογής. Η πολιτική συμμορία πρέπει να συντριβεί και να σταλεί ένα μήνυμα στο άλλο παιδί της Μέρκελ, το μαυροντυμένο.
O ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση στο Γαλάτσι συγκέντρωσε τους Ραγκούση, Τζουμάκα, Μεγαλοιοικονόμου, τους αποστάτες του Καμμένου και τα αποκαΐδια του ΠΑΣΟΚ. Μία σειρά από «καμένες» πολιτικές φιγούρες, για να αποδείξουν ότι αποτελούν το παλαιό ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει νοθεία στις εκλογές με ελληνοποιήσεις και παρατράγουδα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συντριβεί. Θεωρείται καθήκον η μαζική καταδίκη του στις κάλπες. Παράνοια, αφροσύνη, υποκρισία και στάχτη στα μάτια του κόσμου. Δεν πίστευα αυτά που έλεγε ο Σκουρλέτης: «πρόεδρε με τόσο κόσμο που μαζέψαμε μπορείς να κάνεις εκλογές». Γέμισαν το κλειστό του Γαλατσίου με χωρητικότητα 6000 άτομα και νόμιζαν ότι γέμισαν το Κολοσσαίο της Ρώμης. Και έχουν την αίσθηση ότι κατακλύζονται οι πλατείες με την εμφάνιση του Τσίπρα από τους οπαδούς του. Μου φαίνεται ότι ο κ. Σκουρλέτης είτε θέλει να κάνει πλάκα είτε εποφθαλμιά την καρέκλα του. Η αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει σε μονοψήφιο νούμερο υπάρχει σε όλη τη χώρα. Πρέπει να καταδικαστούν μαζικά στις κάλπες. Στην πραγματικότητά αγοράζει ή προσλαμβάνει μόνο το Θεοχαρόπουλο και άλλους «καμένους» πολιτικούς. Η ΔΗΜΑΡ είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτη, χωράει και σε ένα ταξί. Πολλοί έχουν την αίσθηση ότι το μόνο που ενώνει αυτούς τους ετερόκλητους πολιτικούς είναι οι καρέκλες. Δεν έχουν καμία ιδεολογία και ο Τσίπρας προσπαθεί να αναστήσει «νεκρές» πολιτικές φιγούρες. Ο κ. Τσίπρας πολλές φορές αισθάνεται ή δείχνει ότι είναι ο φοίνικας που αναγεννάτε από την τέφρα του, ουσιαστικά όμως δεν είναι παρά ένας απριλιανός κλώνος. Ο Τσίπρας θέλει να αλλάξει την ελληνική κοινωνία και να την κάνει ώστε να μην υπάρξει συνέχεια του ελληνικού Έθνους. Σκέπτεται μια κοινωνία που μπορεί να αντέξει τα μνημόνια των Γερμανών. Είναι όργανο των Γερμανών. Είμαστε η μοναδική χώρα που δεν δίνει δικαίωμα ψήφου στην ομογένεια. Ο Τσίπρας λέει, εγώ θέλω φτωχοποιημένους πολίτες ολιγαρκείς, που δεν θα ζητάνε πολλά. Θα πορευτούμε με πολίτες που θα έχουν ολιγαρκή διάθεση εν αφθονία δηλαδή θα είναι άφθονα τα λίγα, φαβελοποιημένη μεν αλλά θα πορευθούμε.
Από τη σημερινή μου εκπομπή "Εν Αθήναις" στα Παραπολιτικα 90.1fm.
Στη φωτογραφία σήμερα βλέπετε τον λογαριασμό μου @giorgos.tragas στο INSTAGRAM. Σ' αυτόν δημοσιεύω διαφορετικές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα μου. Αν θέλετε, με ακολουθείτε!
Καλό υπόλοιπο ημέρας!