«ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΙΣΣΑ» Η ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ… ΓΙΑΤΙ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ». ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ «ΣΑΝΙΔΙ»… ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

roumelioti__1_
Τελικά η υποκριτική είναι η τέχνη της! Το στοιχείο της! Το ταλέντο της! Και επειδή το συγκεκριμένο ταλέντο στην τηλεόραση και στο θέατρο δεν έχει ψωμί πλέον, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, φρόντισε να το περάσει και εκτός σανιδιού.
Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τα σήριαλ του Αντ1 και του MEGA, με διαπιστωτική πράξη 101 με ημερομηνία 3-1-2011 περί μεταφοράς από 1-1-2011 όλων των υπαλλήλων (μονίμων και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου) των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων στην Περιφέρεια Αττικής, καταλαμβάνει θέση στη βαθμίδα Γ, προσόντων ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) με ειδικότητα «Διοικητικού-Λογιστικού».
roymelioti
Πριν 20 χρόνια διορίστηκε λοιπόν, στη Νομαρχία και μεταφέρθηκε στη Περιφέρεια Αττικής που ήταν ο τότε περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός. Από εκεί, σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ, μεταπήδησε σε προσωποπαγή θέση στο παίδων Αγλαΐα Κυριακού, και ξεκίνησε να παίρνει άδειες άνευ αποδοχών, με τη στήριξη της διοίκησης του νοσοκομείου. Από εκεί μεταπήδησε στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια όπου η γνωστή Τζένη Διαμαντοπούλου, την είχε ιδιαιτέρα στο γραφείο της και όπως καταγγέλλεται δεν πάταγε το ποδαράκι της!
Η ίδια πάντως το έχει κατά καιρούς παραδεχτεί (δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς) ότι, ναι, διορίστηκε στο Δημόσιο, αλλά λαμβάνει άδεις άνευ αποδοχών. Ναι, υπάρχουν στη «Διαύγεια» κάποιες άδειές της άνευ αποδοχών, ωστόσο η απάντησή της για την κατάληψη της θέσης αυτής – την οποία στερεί από άλλους με πτυχία και ειδικότητες που «τυγχάνει» να είναι άνεργοι- είναι αφοπλιστική έως προκλητική, καθώς για την ίδια, λόγω της αβεβαιότητα του επαγγέλματος, προτιμά να κρατά τη θέση της (γιατί δεν ξέρεις ποτέ) και επειδή έχει και ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΕΚ
1 2 3 4 5 6 7 8
http://www.makeleio.gr