Τετάρτη, Απριλίου 3

Η Meghan Markle σπάει μια παράδοση 40 χρόνων!

Η Meghan Markle σπάει μια παράδοση 40 χρόνων!
Η Meghan Markle έσπασε μια παράδοση τεσσάρων δεκαετιών επιλέγοντας να μη γεννήσει στο μαιευτήριο του Λονδίνου, όπου γεννήθηκαν πολλά βασιλικά μωρά, ανάμεσά τους και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι, γράφει η εφημερίδα The Sun.

Η Meghan και ο Harry, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο χρόνο, περιμένουν αργότερα την άνοιξη το πρώτο τους παιδί.

Αλλά η πρώην ηθοποιός επέλεξε να μη γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary’s, που προτιμούν οι γαλαζοαίματοι από το 1977, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.


Η πριγκίπισσα Diana γέννησε τον πρίγκιπα Harry στο St Mary’s το 1984 και η Kate, η σύζυγος του μεγαλύτερου αδελφού του Harry, του πρίγκιπα William, γέννησε εκεί και τα τρία τους παιδιά, τον George, την Charlotte και τον Louis.

Η 37χρονη Meghan επέλεξε ένα μαιευτήριο που βρίσκεται πιο κοντά στο νέο τους σπίτι στην πόλη Ουίνδσορ, γράφει η Sun υπό τον τίτλο:

«Η Meghan σνομπάρει το νοσοκομείο της Kate και της Λαίδης D.». «Το μωρό δεν θα γεννηθεί στο Lindo. Εκείνη και ο Χάρι επέλεξαν ότι, αντί να πάνε σε ένα τόσο δημόσιο μέρος όπως το Lindo, θα αφήσουν την Meghan να ανακτήσει τις δυνάμεις της κάπου πιο ιδιωτικά», είπε η πηγή στην εφημερίδα.
Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα για να σχολιάσουν.

Το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παρότι η γέννησή του αναμένεται να απασχολήσει τον διεθνή Τύπο.