Κυριακή, Απριλίου 14

Η travel blogger που έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο - Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει τραβήξει μια γνωστή travel blogger από την Αυστραλία, όχι τόσο για τα ταξίδια της σε παραδεισένια μέρη, μεταξύ των οποίων η Σαντορίνη, η Πάρος και η Μύκονος αλλά... για την ηλικία της.

Η Danielle Greentree είναι full time travel blogger τα τελευταία τρία χρόνια, με 91.000 ακόλουθους στο instagram, εκ των οποίων ελάχιστοι πιστεύουν ότι είναι 46 ετών.
«Δεδομένου ότι οι περισσότερες αναρτήσεις μου είναι από θερινούς προορισμούς, με εμένα να βυθίζω τα δάχτυλα των ποδιών μου σε τυρκουάζ νερά, δεν μπορώ να αποφύγω να είμαι με μπικίνι. Αυτό λογικά προσελκύει περισσότερη προσοχή. Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είμαι νεότερη μέχρι που άρχισα να αναφέρομαι σε ένα ταξίδι που έκανα χρόνια πριν... Έχω κληρονομήσει τα νεανικά γονίδια από τους γονείς μου αλλά το αποδίδω και στο γεγονός ότι έχω επιλέξει υγιεινό τρόπο ζωής», ανέφερε στο News.com.au.
Αποτέλεσμα εικόνας για danielle greentree instagram
Αποτέλεσμα εικόνας για danielle greentree instagram
Αποτέλεσμα εικόνας για danielle greentree instagram
Αποτέλεσμα εικόνας για danielle greentree
'I grew up on the beach, and I have always been very sporty and active whilst eating healthy, so for me it comes quite easy,' she said
'Being in my 40s I can bring lots of life and business experiences to any new collaboration and partnership,' she said