Δευτέρα, Απριλίου 8

Λιόμι Άντερσον: Το νέο «αγγελάκι» της Victoria`s Secret που «σαρώνει»

Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε σημαντικές καμπάνιες και έχει περπατήσει στην πασαρέλα για λογαριασμό μεγάλων οίκων μόδας.
Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε σημαντικές καμπάνιες και έχει περπατήσει στην πασαρέλα για λογαριασμό μεγάλων οίκων μόδας.
Ο στρατός των «αγγέλων» της Victoria’s Secret, απέκτησε πρόσφατα ένα ακόμα εντυπωσιακό μέλος, που ακούει στο όνομα Λιόμι Άντερσον.  Το 26χρονο μοντέλο έχει κάνει μία σημαντική πορεία στον χώρο του modeling, έχοντας περπατήσει σε αρκετές πασαρέλες και έχοντας κάνει συνεργασίες με διάσημα brands μόδας και ομορφιάς, όπως Moschino, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Oscar de la Renta, Ralph Lauren και Fenty Beauty. Στα 17 της, η Λιόμι Άντερσον έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τον οίκο του Μαρκ Τζέικομπς.


«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Αυτό είναι κάτι που φοβόμουν ακόμα και να ονειρευτώ γιατί δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα γινόταν πραγματικότητα. Ωστόσο, είμαι τρελά ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι είμαι ο νεότερος Άγγελος της Victoria’s Secret! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ευχαριστώ τον Θεό, την οικογένεια μου, τους Ed, Monica, John, Sophie, Michelle και όλοι οι άλλοι που έκαναν αυτό το όνειρο μια πραγματικότητα», γράφει η Λιόμι Άντερσον στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.



KLIK Magazine