Πέμπτη, Μαΐου 30

Ο Πολάκης βγαίνει μπροστά: Θέλετε υπουργό εμένα ή τον Άδωνι; --Ο Άδωνις με το εισιτηρίο των 5 ευρώ στο ΕΣΥ που εγώ έκοψα.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ...
-Καταργηση 5ευρου και 25 ευρου στα νοσοκομεια η επαναφορα τους??
Ο Πολάκης βγαίνει μπροστά: Θέλετε υπουργό εμένα ή τον Άδωνι;

Μπροστά στη μάχη ενόψει των εκλογών του Ιουλίου βγαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στο facebook, θέτει τα διλήμματα της κάλπης, ειδικά όσον αφορά στον τομέα του που είναι η Υγεία.
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του:



ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ...
-Καταργηση 5ευρου και 25 ευρου στα νοσοκομεια η επαναφορα τους??
-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη η πεταγμα των ανθρωπων αυτων σε υγειονομικο Καιαδα ???.
-Αυξηση του οριου δαπανων των νοσοκομειων (με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ της υπερτιμολογησης υλικων και της αλλαγης των προυπολογισμων προς οφελος της προσληψης και των αμοιβων προσωπικου) απο το 1,5 δισ ευρω του 2015 στα 1,850 δις του 2018 ,η επαναφορα των περικοπων με ανθηση ξανα της κλοπης του δημοσιου χρηματος???
-ΕΟΠΥΥ που να χρωσταει το 2015 2 δισ ευρω σε ιδιωτες παροχους ,να τους πληρωνει στη χαση και στη φεξη ,εχοντας δωσει το 2014 80 εκατομ ευρω ολα ολα στα δημοσια νοσοκομεια η ΕΟΠΠΥ που σημερα να χρωσταει ουτε 100 εκατομμυρια ,να πληρωνει τους ιδιωτες παροχους σε 60-90 μερες απο την υποβολη με ηλεκτρονικη εκκαθαριση και να εχει δωσει στα δημοσια νοσοκομεια και τις ΥΠΕ 670 εκατομ ΤΟ 2018????
-Νοσοκομεια που 31/12/14 να χρωστανε 735 εκατομμυρια ευρω Η νοσοκομεια που 31/12/18 να εχουν ταμειακο πλεονασμα 260 εκατομμυρια ευρω???
-Νοσοκομεια με επαρκεια σε υλικα ,αντιδραστηρια ,αναλωσιμα ,η νοσοκομεια που να σε στελνουν να τα αγοραζεις απο φαρμακεια???
-19.500 προσληψεις μεχρι σημερα στις δομες της δημοσιας υγειας με αλλες 4.500 χιλιαδες σε διαδικασια προκηρυξης και διορισμου απο τον Οκτωβρη του 2015 μεχρι σημερα,η απολυσεις ολων των συμβασιουχων που τοσα προσεφεραν και προσφερουν στο ΕΣΥ???
-10.000 προγραμματισμενες μονιμες προσληψεις στο χωρο της υγειας τα χρονια 2019-2022(οι πρωτες 1000 απο αυτες που αφορουν γιατρους προκηρυχθηκαν ηδη), Η επαναφορα του κανονα μια προσληψη για 5 αποχωρησεις???
-Διωξιμο των εργολαβικων συνεργειων και υπογραφη συμβασεων εργασιας με αξιοπρεπεις μισθους και ορους δουλειας για τους εργαζομενους με ταυτοχρονη εξοικονομηση 20-30% της δαπανης,Η επαναφορα τους με εργασιακη γαλερα και 300 ευρω για τους εργαζομενους??
-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ,Η το πρωτο να ετοιμαζεται για ξενοδοχειο-Σπα και το αλλο να μην τελειωνει??
-Προγραμμα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ Ιατροτεχνολογικου εξοπλισμου με νεα μηχανηματα υψηλης τεχνολογιας και ξενοδοχειακης αναβαθμισης νοσοκομειων και κεντρων υγειας ,ΥΨΟΥΣ 200 ΕΚΑΤΟΜ ,απο εθνικους πορους ,ιδιους πορους περιφερειας αττικης και δυτ. μακεδονιας και ευρωπαικους πορους ,η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ των μηχανηματων αυτων σε ιδιωτες (με τους εργαζομενους μαζι ) για να κερδιζουν εξασφαλισμενα και ακοπα λεφτα ,οπως προτεινει ο Μητσοτακης και Ο στουρναρας????
_Πρωτοβαθμια περιθαλψη που να ενισχυεται με 125 Τοπικες Μοναδες Υγειας(και θα φτασεουν τις 240) και προσληψεις στα Κεντρα Υγειας ,Η τις 2.500 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ του Γεωργιαδη και το κλεισιμο των ΤΟΜΥ που αναγγελει ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ????
......ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....(με εκαβ,κεελπνο,νοβαρτις κλπ)

Με δυο λογια ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ η ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ???
ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΞΑΝΘΟ-ΠΟΛΑΚΗ η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΒΟΡΙΔΗ????
Παυλος Πολακης
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ...
-Καταργηση 5ευρου και 25 ευρου στα νοσοκομεια η επαναφορα τους??
-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη η πεταγμα των ανθρωπων αυτων σε υγειονομικο Καιαδα ???.
-Αυξηση του οριου δαπανων των νοσοκομειων (με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ της υπερτιμολογησης υλικων και της αλλαγης των προυπολογισμων προς οφελος της προσληψης και των αμοιβων προσωπικου) απο το 1,5 δισ ευρω του 2015 στα 1,850 δις του 2018 ,η επαναφορα των πε...
Δείτε περισσότερα