Κυριακή, Μαΐου 26

Η εκδήλωση «Μακεδονία, η επόμενη μέρα» η οποία πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 8 Μαΐου 2019, στην μεγαλύτερη και κατάμεστη αίθουσα «Ολυμπία» του Royal Olympic Hotel, στην σκιά της Ακρόπολης, βρίσκεται τώρα και στο διαδίκτυο.


Το International Hellenic Association – IHA, συν-διοργανωτής της εκδήλωσης μαζί με την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού – ΕΑΑΣ, δημιούργησε μια ειδική σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στην εκδήλωση «Μακεδονία, η επόμενη μέρα».

Η σελίδα αυτή περιλαμβάνει σε ξεχωριστές ενότητες, μεταξύ άλλων, εκτός από φωτογραφίες της εκδήλωσης, τους χαιρετισμούς των Βασίλη Ροζή, Αντιστράτηγου ε.α. εκ μέρους της ΕΑΑΣ και του καθηγητή Ηλία Σταμπολιάδη εκ μέρους του ΙΗΑ, ένα δεκάλεπτο βίντεο με δηλώσεις προσωπικοτήτων των τελευταίων δεκαετιών για το Σκοπιανό, τις εξαιρετικά σημαντικές ομιλίες των Γεωργίου Ρωμανού, ιστορικού ερευνητή και Περικλή Νεάρχου, Πρέσβη ε.τ. καθώς επίσης και τον χαιρετισμό της συντονίστριας των Παμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου Καθ. Νίνας Γκατζούλη.

Την εκδήλωση «Μακεδονία, η επόμενη μέρα» συντόνισε ο γνωστός συγγραφέας, γεωστρατηγικός αναλυτής και Έλληνας Αξιωματικός ε.α. Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος με την μεγάλη του εμπειρία προσέθεσε κύρος στην διαδικασία της εκδήλωσης, πραγματοποιώντας σύντομες αλλά εξαιρετικά εύστοχες παρεμβάσεις.

Στην ειδική σελίδα, αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στην εκδήλωση «Μακεδονία, η επόμενη μέρα» (κάντε κλικ εδώ), υπάρχουν ακόμα εκτεταμένα στιγμιότυπα της εκδήλωσης που είχαν την ευγενική καλοσύνη να αποθανατίσουν αφιλοκερδώς, τόσο το «ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» όσο και το «LiveMedia».

ΠΗΓΗ: INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION
 http://www.ksipnistere.com/