Προστασία της καρδιάς με ALTION Omega

Προστασία της καρδιάς με ALTION Omega
Η κύρια μηχανή του οργανισμού μας είναι αδιαμφισβήτητα η καρδιά. Αυτή η μηχανή δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για να επιτελέσει τις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού μας. Είναι ο μυς που τροφοδοτεί τις αρτηρίες με αίμα και κατά συνέπεια ολόκληρο το σώμα.
Εκτός από αυτό, είναι υπεύθυνη για πολλές ακόμη λειτουργίες όπως το να παρέχει στα κύτταρά μας το απαραίτητο οξυγόνο και τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Συστατικά τα οποία συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία των κυττάρων.
Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, είναι εύλογο πως πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύουμε αυτό το «θησαυρό» της ζωής. Δεν είναι τυχαίο πως ειδικοί, επιστήμονες και γιατροί, επιμένουν πως τα καρδιακά προβλήματα δεν προκύπτουν από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά συνήθως οφείλονται σε κάποια δική μας μακροχρόνια… αμέλεια ή σε έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε ένα ευεργετικό «δώρο» στον εαυτό σας, το Altion Omega είναι το κλινικά μελετημένο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο προστατεύει το καρδιαγγειακό μας σύστημα. Τι είναι όμως εκείνο, που καθιστά κάτι παραπάνω από απαραίτητο το συγκεκριμένο σκεύασμα;

To κόκκινο ρύζι κατά της χοληστερίνης
Η χοληστερόλη είναι η λιπαρή ουσία που παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό μας, ενώ τη λαμβάνουμε και από ορισμένα τρόφιμα. Διακρίνεται στην LDL, την «κακή» χοληστερόλη και την HDL, την «καλή» χοληστερόλη. . Η LDL, η «κακή» χοληστερόλη, είναι εκείνη που όταν «αγγίζει» υψηλά ποσοστά στο αίμα, είναι ικανή να φράξει τα αγγεία, με αποτέλεσμα να προκληθούν θρομβώσεις που μπορεί να οδηγήσουν μεταξύ άλλων σε  έμφραγμα.  Η Μονακολίνη Κ από την άλλη, που παράγεται από τη μαγιά του Κόκκινου Ρυζιού και τη συναντάμε στο Altion Omega, είναι ικανή να διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα την χοληστερόλη που υπάρχει στο αίμα, προλαμβάνοντας έτσι καρδιακές ανωμαλίες που απειλούν την υγεία μας.
Τα ωφέλιμα και απαραίτητα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, παρότι ονομάζονται λιπαρά, είναι μία «ασπίδα» προστασίας του οργανισμού ενάντια σε πολλούς κινδύνους. Αυτά βέβαια που σχετίζονται περισσότερο με το καρδιαγγειακό μας σύστημα, είναι το EPA και το DHA, τα οποία τα συναντάμε κυρίως στο ιχθυέλαιο. Σύμφωνα με την Επιστημονική Κοινότητα και Επίσημους Οργανισμούς Υγείας τα ωμεγα-3 λιπαρά οξέα δρουν κατασταλτικά στα υψηλά επίπεδα των τριγλυκεριδίων, επίπεδα επικίνδυνα για την υγεία του οργανισμού. Εκτός από «πλούσιες» διατροφικές πηγές όπως ο σολομός, το αβοκάντο, οι σαρδέλες και ο λιναρόσπορος, τα συναντάμε και στο Altion Omega. Είναι άλλωστε μία απαραίτητη προσθήκη που δεν θα μπορούσε να λείπει, για τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.

Γιατί το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για την προστασία της καρδιάς;
Το φυλλικό ή φολικό οξύ ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β και είναι γνωστότερο με την ονομασία Β9. Πρόκειται για ένα στοιχείο απαραίτητο για τον οργανισμό, το οποίο όμως υπάρχει σε πολύ μικρά ποσοστά. Μιας και το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ικανό να συνθέσει από μόνο του φυλλικό οξύ, εξαρτάται από τη διατροφή μας πόσο θα λαμβάνουμε. Είναι ένα συστατικό, το οποίο σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Β6 και Β12, είναι ικανό να ελέγξει τα επίπεδα της  ομοκυστεΐνης στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα τελευταία χρόνια η ομοκυστεΐνη έχει ενοχοποιηθεί ως ένας παράγοντας κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, καθώς είναι ένα αμινοξύ που παράγει ο οργανισμός από μόνος του και η υψηλή του συγκέντρωση συνδέεται άμεσα με παθήσεις που προσβάλλουν τη λειτουργία της καρδιάς. Λαμβάνοντας μία κάψουλα ημερησίως Altion Omega έπειτα από κάθε γεύμα και επιλέγοντας τροφές όπως το μπρόκολο, το σπανάκι, τα φασόλια και οι φράουλες, ο οργανισμός σας θα είναι πλήρης σε φυλλικό οξύ και εσείς θα έχετε το… κεφάλι σας ήσυχο!
*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
**Αρ. Γνωστ. : 84196/03-10-2017
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ
*** VI-90238-ALTION-5/2019
zougla.gr