Παρασκευή, Μαΐου 10

Ποιος Πολάκης; Πρωτοφανής Ρατσιστική Επίθεση του πανικόβλητου Τσίπρα εις βάρος Κυμπουρόπουλου

Αυτό που χαρακτήρισε τη χθεσινή τραγική εμφάνιση του πανικόβλητου Τσίπρα στην Βουλή και το πρωτοφανές κρεσεντο αθλιότητας σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων ήταν πως ο απερχόμενος ένοικος του Μαξίμου, ξεπέρασε και το Πολάκη.
Φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει τον ηρωικό Στέλιο Κυμπουρόπουλο ως "γλάστρα που περιφέρει" ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Πρόκειται για μια αήθη και πρωτοφανή Ρατσιστική Επίθεση Τσίπρα σε άτομα με αναπηρία.
Το να κατηγορήσει τον Μητσοτάκη ότι περιφέρει τον Κυμπουρόπουλο «ως γλάστρα», δεν προσβάλλει τον Μητσοτάκη. Προσβάλλει τον Κυμπουρόπουλο, έναν άνθρωπο που πάλεψε ηρωικά απέναντι στην φύση του και νίκησε. Λίγοι έχουμε τη δύναμη της θέλησής του.
Στο πρόσωπό του προσβάλλει όλους τους ανάπηρους που παλεύουν να διεκδικήσουν στον ήλιο μοίρα, όντας υπήκοοι ενός κακοποιού κράτους, και μια ισότιμη θέση σε μια κοινωνία που έχει μάθει να τους το αρνείται (αυτό δεν αντιφάσκει με τον συναισθηματισμό της κοινωνίας προς τους αναπήρους.

Κυμπουρόπουλος σε Τσίπρα: Είναι άδικο αυτό που είπατε για μένα
Με χαμηλούς τόνους αλλά και στωικότητα αντέδρασε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον "εμετό" που εξέμεσε χθες το βράδυ ο Τσίπρας στην Βουλή.
Απαντώντας στα λεγόμενα του πρωθυπουργού πως η ΝΔ τον «περιφέρει για να μαζέψει ψήφους», ο ίδιος απάντησε πως είναι ντροπή να κρίνεται για κάτι άλλο πέραν από τις απόψεις και τις προτάσεις του. Είπε χαρακτηριστικά πως «είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας. Δεν ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή. Ζητάω την στήριξη σας”, ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος.