Πέμπτη, Μαΐου 23

Βικτόρια Μπέκαμ: Αποτοξίνωση στο Μόναχο με «σεληνιασμένο» νερό!


Η Βικτόρια Μπέκαμ άφησε στο Λονδίνο τον αγαπημένο της Ντέιβιντ και τα παιδιά τους και ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία για να κάνει αποτοξίνωση με ορεινή ποδηλασία, «σεληνιασμένο» νερό και υγιεινή διατροφή.

Η 44χρονη σχεδιάστρια για μία εβδομάδα διέμενε στο πολυτελές κέντρο ευεξίας Lanserhof στο Μόναχο, το οποίο όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, «θέτει νέα στάνταρ στη σύγχρονη ιατρική, βασισμένα στην φιλοσοφία F.X. Mayr».
Το πρώην Spice Girl ενημέρωσε τους folllowers της για τη διαμονή της στο Lanserhof, ανεβάζοντας βίντεο από το εσωτερικό του δωματίου της, ενώ πόσταρε και φωτογραφίες από την εξόρμηση της στη φύση για ποδηλασία.
Εκείνο όμως που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθση στους διαδικτυακούς φίλους της ήταν η αναφορά της στο «σεληνιασμένο» νερό που έπινε στο πλαίσιο της αποτοξίνωσης της.
«Είμαι εδώ στο Lanserhof της Γερμανίας, και μόλις μου έδωσαν αυτό το νερό, το ειδικό νερό. Συλλέγεται τοπικά, εδώ στο Μόναχο, μόνο κατά την πανσέληνο. Προφανώς πρόκειται για ένα πολύ υγιεινό νερό, ένα εκπληκτικό νερό, που κάνει πολύ καλό στο δέρμα. Πού θα το βρω όταν φύγω από τη Γερμανία;» έγραψε.
Η διαμονή στο συγκεκριμένο κέντρο ευεξίας αρχίζει από 2.000 ευρώ την εβδομάδα και διαμορφώνεται ανάλογα με τις υπηρεσίες που θέλει να απολαύσει κάποιος.



Πηγή: www.gossip-tv.gr