Κυριακή, Μαΐου 12

Η γλυκιά ζωή της μπουρζουαζίας

Ετοιμος να παντρευτεί μία Δήμητρα Μέρμηγκα

Καθώς γλιστράς στη γλυκιά ζωή της μπουρζουαζίας θέλει απίστευτο υποκριτικό ταλέντο να εξακολουθείς να υποδύεσαι τον αριστερό και να αποκαλείς τα σχολεία, σχολιά, εκτός αν είσαι φίλος του απατεώνα αρχηγού των Podemos Ιγκλέσιας.
Από την Ιόλη Πιερίδη
Καθότι κι αυτό το ισπανικό ταγάρι με τη βιλάρα κάτι τέτοιες ανοησίες και αθλιότητες έλεγε στους ανεγκέφαλους Ισπανούς οι οποίοι εξακολουθούν να σκοτώνουν ταύρους στις ταυρομαχίες. Προφανώς οι λαοί της Νότιας Ευρώπης
τρώνε άγριο ψέκασμα-δεν εξηγούνται διαφορετικά οι πολιτικές επιλογές τους.
Στη περίπτωση του δικού μας το ακριβώς επόμενο στάδιο είναι να χωρίσει τη Περιστέρα και να παντρευτεί μία Δήμητρα Μέρμηγκα για να ολοκληρωθεί η ένταξή του στην εγχώρια παπαροελίτ. Η Περιστέρα τον βοήθησε ν΄ανέβει στην ιεραρχία της Αριστεράς, εξαπατώντας τα υπόλοιπα αριστερά ταγάρια ψηφοφόρους. Αρα επιτέλεσε το καθήκον της και πλέον είναι αχρείαστη. Η Περιστέρα μπορεί να ζει σε ένα ωραίο σπίτι παίζοντας μπιρίμπα με τον Πάκη, τη σύζυγό του και τους φίλους τους. Ο Αλέξης πρέπει να προχωρήσει μπροστά να βρει ένα νέο κορίτσι τρόπαιο από τους εφοπλιστικούς ταγαροκύκλους και να ξεκινήσει τη ζωή του από την αρχή. Με αυτό το τρόπο θα ενταχθεί πιο εύκολα στην Σοσιαλδημοκρατία.
Κατά τ΄άλλα εχθρικά προς τον νεαρό ναυτίλο συμφέροντα αναζητούν μετ΄επιτάσεως το κρυμμένο χρήμα με το σκεπτικό ότι αν έχεις φίλους τον Πετσίτη, τον Κοντομηνά, τον Λαυρεντιάδη, τον Κόκκαλη, τον Παναγόπουλο, κλπ κάπου θα υπάρχει και το χρήμα. Δεν γίνεται να έχεις πάρε δώσε με την εγχώρια ελίτ να είσαι το αγαπημένο τους golden boy και να αρνείσαι τις χορηγίες τους.
kourdistoportocali.com