Τετάρτη, Μαΐου 29

Το συγκλονιστικό μήνυμα δημοσιογράφου του Γ. Καρατζαφέρη για το αντίο του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Κάνει με τα κρεμμυδάκια τους Άδωνι, Βελόπουλο, Βορίδη. ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ!

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Ο αθλητικός συντάκτης του αρτ Γιώργος Λίγγρης είναι ένας μαχητικός ρεπόρτερ που χρόνια τώρα καλύπτει το ρεπορτάζ της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.
Η κίνηση του Γιώργου Καρατζαφέρη να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ τον εκανα να δημοσιεύσει στο «facebook» τις σκέψεις του.

Ο καλός συνάδελφος ανήκει στην παλιά φρουρά των δημοσιογράφων του αρτ, έχει δει από κοντά όλη την πορεία του Καρατζαφέρη, του κόμματος του και των συνεργατών που επέλεξε ο ιδρυτής του ΛΑ.Ο.Σ.
ΜΠΟΡΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΔΩΝΗ – ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ…. (ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ);;;;;;
ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ …ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΜΑΣ……ΣΙΓΟΥΡΑ……
ΤΟ 2000 Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΤΟΤΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΟ…;;;
Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ο ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΡΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ………ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ….ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΜΑΣ;;;;;

 http://www.makeleio.gr