Σάββατο, Μαΐου 11

ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ Η Ελληνοτουρκική σύρραξη ξεκίνησε ON LINE

Τα λόγια περιττεύουν, διότι από εδώ και πέρα ομιλούν μόνο οι εικόνες. 
Στο Αιγαίο και στην Κύπρο, αργότερα στα Στενά και στην ΠΟΛΗ  ο προφητικός λόγος  θα επιβεβαιώνεται σε απ ευθείας σύνδεση με τα ΜΜΕ και τους αναλυτές που δημοσιοποιούν τα δρώμενα. 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και η Ελλάδα ηγέρθει με γεγονότα. 
Τα Ελληνοτουρκικά on line,η διάλυση της τουρκίας on live 
Αδελφοί ξεκίνησαν… τίποτε δεν γυρίζει πίσω στα παλιά.  
Κλείνουν λογαριασμοί αιώνων με τους τούρκους και τους τοκογλύφους « σταυροφόρους» που παρέδωσαν το Βυζάντιο στους αγαρηνούς. 
Η καλοπέραση της αμαρτίας και η ευκολία της προδοσίας λαμβάνει τέλος και ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στο πάγκο του για να δώσει λόγο. 
Η μιζέρια του ανθελληνισμού κράτησε πολύ, η φουρτούνα του ΑΙΓΑΙΟΥ βγάζει όλα τα κονσερβοκούτια της μεταπολίτευσης έξω. 
Ο τούρκος αγκυροβόλησε με το κόκκινο γεωτρύπανο λίγο έξω από την Πάφο και ετοιμάζεται να ρουφήξει ενέργεια από τα έγκατα της Μεσογείου. 
Είμαστε μια στάλα χρόνου από ναυτικούς αποκλεισμούς Ελληνικών νησιών, υπάρχει ήδη διασπορά πολεμικών στόλων στο ΑΡΧΙΠΈΛΑΓΟΣ και την Αν. Μεσόγειο. 
Τώρα και οι αδιάφοροι αναρωτιούνται όχι αν θα  γίνουν τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, αλλά αγωνιούν πόσο θα αλλάξει αυτό την ζωή τους; 
Περαστικά σε όλους μας…  
Θα τα δούμε όλα για να θεραπευτούμε από τα μικρόβια της Δύσης που μας υφάρπαξε την φιλήσυχη καθημερινότητα της Ορθόδοξης βιοτής  και την Ελληνική αρχοντιά. 
Ετοιμάζονται για εκλογές – κουστούμια- ταγιέρ συνολάκια  και μισθούς να σώσουν την Ελλάδα , αλλά ο τούρκος γκρεμίζει τις συμφωνίες που υπέγραφε άτυπα με την μεταπολίτευση και ζητά περισσότερα στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο για να αιματοδοτήσει την οικονομία του  που υποφέρει από  τα εν γενεί εσωτερικά  προβλήματα. 
Η μεγάλη αλβανία ξεδιπλώνει με τον τούρκο και τον ούνο τον αλυτρωτισμό της εναντίον της Ελλάδος και της Ελληνικής μειονότητας στην Βόρειο ήπειρο. 
Τους  ωθούν με το ζόρι και τους  ερεθίζουν να το κάνουν (Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός)  
Τα προβλήματα  θα γίνονται ανυπέρβλητα, ήδη γίνονται  και στο τραπέζι θα πέφτουν λύσεις οικουμενικών κυβερνήσεων διαχείρισης κρίσεων. 
Ποιοι όμως μπορούν να διαχειριστούν λύσεις;  
Αυτοί που δεν διάβασαν τα μνημόνια και έδεσαν την Ελλάδα στα δεσμά για να γραφτούν στο πάνθεο των άχρηστων και ανίκανων;   
 Στις μέρες μας οι τοκογλύφοι  « σταυροφόροι»  ετοίμασαν καλή αντιπαροχή στο ΑΙΓΑΙΟ και την Κύπρο για να την δώσουν στους τούρκους ώστε να τους αποκόψουν από την ρωσική αγκαλιά. 
Τα παζάρια σχεδόν τελείωσαν και ο τούρκος, τον βλέπετε δεν κρατιέται, αδημονεί. 
Όλα τα άλλα είναι για το θεαθήναι. 
Η ψυχοδυναμική του νεοέλληνα είναι  γεμάτη πίκρα- θλίψη – οργή και αηδία. 
Στο τέλος θα του βάλλουν και φόβο για τον αποκάμουν. 
Θα το κατορθώσουν αυτό λίγο πριν κτυπήσει ο τούρκος με εσωτερική αναστάτωση . Τους είναι εύκολο γιατί φύτεψαν στην κοινωνία πολλά αυγά φιδιών που ήδη επωάστηκαν. 
Η βαρβαροκρατία των μνημονίων άνοιξε τα σύνορα σε εισαγόμενη τουρκοκρατία. 
Τα μεγέθη των εξελίξεων – ανατροπών  που επίκεινται δεν μπορούν να αξιολογηθούν στο σύνολο τους, αλλά είναι ανάλογα της αποφασιστικότητας των μεγάλων σκληρών  ενεργειακών συμφερόντων που νέμονται την περιοχή μας. 
Αν η Ελλάδα είναι το τυρί στην φάκα, σκεφτείτε  το ποντίκι η τουρκία, τι θα πάθει; 
Η διάλυση της τουρκίας θα αναμεταδίδεται ζωντανά σε όλη την οικουμένη. 
Όπως ξαφνικά κατέλαβαν οι ρώσοι την Κριμαία, πιο αιφνιδιαστικά θα σαρώσουν την τουρκία με μεγάλη ΟΡΓΗ για την προδοσία που θα κάμει η πρώτη στους δεύτερους. 
Η Ελλάδα θα συνέλθει με την « μεγάλη σαρακοστή της πείνας»  ( η Ελλάδα μετά την εμπλοκή με τους τούρκους θα πει το ψωμί  ψωμάκι) ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 
Ένας γέροντας μας διαμήνυσε κατά αντιστοιχία με το γνωστό ευαγγελικό «Τούτο το γένος ουκ εκπορεύεται ει μη εν προσευχή και νηστεία»  
«Τούτο το γένος των λαμογιών – προδοτών –ανθελλήνων δεν ξεκουμπίζεται  ει μη εν προσευχή και νηστεία»  
Η Ελλάδα θα σωθεί, αλλά οι νεοέλληνες θα πεινάσουν και θα κλάψουν. 
Θα θυμηθούν τον Μακρυγιάννη και την ιστορία τους που έβγαζε λεβέντες. 
Γράφαμε 4 Νοεμβρίου 2014 
« Πουλάς Πατρίδα Μακρυγιάννη»; Για να σώσεις το γόητρο του Ευρωπαϊκού ονείρου;  συμπληρώναμε 

Στρατηγός Μακρυγιάννης
– Πάτε καλά ρε… που μου κάνετε πάλι τέτοιες ερωτήσεις. 
– Δεν διαβάσατε τα απομνημονεύματα μου ότι όταν η Πατρίδα βρίσκεται μπροστά σε ματωμένα σταυροδρόμια  ξεφυτρώνουν Ιούδες από όλες τις πλευρές. 
– ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ αυτό που έπαθα και εγώ πριν πολλά χρόνια.  
Το νόμισμα της προδοσίας μπορεί να άλλαξε αλλά δεν άλλαξε η νοοτροπία της προδοσίας. 
« Tότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι: 
«Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη». 
Εγώ, στην άθλιαν κατάστασίν μου, τους λέγω:
«Αδελφοί, με αδικείτε. 
Ελλάδα δεν πουλάω, νοικοκυραίγοι μου.
Τέτοιον αγαθόν πολυτίμητον δεν έχω εις την πραμάτειαν μου. 
Μα και να τό” χα, δεν τό” δινα κανενός. Κι” αν πουλιέται Ελλάδα, δεν αγοράζεται σήμερις, διότι κάνατε τον κόσμον εσείς λογιώτατοι, να μην θέλει να αγοράσει κάτι τέτοιο». 
– Δεν βαρέθηκαν αυτόν τον δύσμοιρο τόπο να τον ¨ξεπουλάνε¨ τόσα χρόνια και ακόμα δεν κατάλαβαν οι κρετίνοι ότι πάνω στον γαλάζιο ουρανό του ο ΘΕΟΣ έγγραψε ¨ NO SALE¨; 
– Κάνετε λοιπόν αυτό που έκανα και εγώ πέφτοντας στα γόνατα με ταπείνωση. 
« Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραννίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες» 
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας