Πέμπτη, Ιουνίου 6

Σε 15-20 χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας



Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων θα οδηγήσει σε Λιβανοποίηση και εθνολογικό αφανισμό τη χώρα μας.
Ας μη γελιόμαστε. Η γλώσσα των αριθμών είναι αμείλικτη πάνω από ιδεοληψίες και προκαταλήψεις. Οι περισσότεροι μετανάστες που καταφθάνουν μαζικά τα τελευταία χρόνια δεν είναι Σύριοι, δηλ. πρόσφυγες, αλλά μουσουλμάνοι οικονομικοί μετανάστες που απλώς δηλώνουν πρόσφυγες.
Τα λεγόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα που δίνονται στους μετανάστες ή στους κατά δήλωσή τους πρόσφυγες για να μεταβούν στην Ευρώπη, δεν έχουν

καμιά απολύτως ισχύ αν δεν εγκριθούν από την Ε.Ε. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος τους παραμείνει εγκλωβισμένο εδώ, αφού διατηρείται σε ισχύ η η καταστροφική για εμάς σύμβαση Δουβλίνο ΙΙ. και ΙΙΙ με τις οποίες όποιοι μετανάστες συλλαμβάνονται οπουδήποτε στην Ευρώπη, μεταφέρονται πίσω στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους.
Είναι γεγονός πλέον ότι, τον τελευταίο καιρό, η Ευρώπη μας στέλνει πίσω όσους παράνομους μετανάστες επιλέξει, χωρίς να προεξοφλείται η επαναπροώθησή τους στην Τουρκία. Και ποιο πρόσφατα, στα σύνορα με την Αλβανία και τα Σκόπια έχουν παραταχθεί Γερμανοί αστυνομικοί όπως και δυνάμεις της Frontex για να μην επιτρέπουν στους μετανάστες να διαφεύγουν στον βορρά.Με άλλα λόγια, επιτρέπεται η είσοδος αλλά απαγορεύεται η έξοδος παράνομων μεταναστών. Οι οποίοι σωρεύονται στην μικρή πλην “έντιμον” Ελλάδα, που μετατρέπεται από χώρα σε χώρο.
Την ίδια ώρα ενώ οι έποικοι πολλαπλασιάζονται, η Ελλάδα γερνάει ραγδαία. Οι ετήσιοι θάνατοι Ελλήνων έχουν ξεπεράσει κατά περίπου 30.000 τις γεννήσεις, ενώ περισσότερα από 100.000 νέα Ελληνόπουλα μεταναστεύουν κάθε χρόνο στο εξωτερικό.Η Ελληνίδα γυναίκα γεννά περίπου ένα παιδί κατά μέσο όρο, έναντι 5 παιδιών της Μουσουλμάνας, τα οποία δεν είναι αφομοιώσιμα στην Ελληνική κοινωνία, λόγω θρησκείας.
Σήμερα οι Μουσουλμάνοι, νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες, μαζί με τους ομόθρησκούς
τους της Δυτικής Θράκης, υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 2 εκατομύρια. Αν συνεχιστεί η μαζική εισβολή, συνυπολογίζοντας και την υπεργεννητικότητά τους, σύντομα θα έχουν ξεπεράσει τα 3 και ίσως τα 4 εκατομμύρια. Από το χρονικό αυτό σημείο, θα αποκτήσουν μεγάλη πολιτική δυναμική με δικό τους κόμμα στη Βουλή που θα καθορίζει γενικότερες πολιτικές και ειδικότερα αυτές που τους αφορούν. Πολύ δύσκολα θα σταματήσει η περαιτέρω εισβολή ομόθρησκών τους. Οι ταραχές και πιθανώς ένας εμφύλιος σπαραγμός στα πρότυπα του Λιβάνου και της Βοσνίας είναι πολύ πιθανοί, με την τελική ήττα του Ελληνισμού.
Ζοφερό μέλλον
Σε 15-20 χρόνια, οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα ανέρχονται συνολικά σε 10 εκατομύρια έναντι 9 εκ. γερασμένων «Ελλήνων ιθαγενών»που μαστίζονται από υπογεννητικότητα και φυγή των νέων μας στο εξωτερικό. Σε ορατό ορίζοντα θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας, έναντι των μη αφομοιώσιμων εισβολέων μουσουλμάνων που θα μας έχουν υπερφαλαγγίσει πληθυσμιακά και πολύ νωρίτερα πολιτικά.
Αν αυτό δεν αλλάξει,πολύ σύντομα, θα δικαιωθεί ο Οζάλ όταν έλεγε ότι, «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους».Το τραγικό με τους εδώ πολιτικούς είναι ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για τις επόμενες εκλογές παρά για τις επόμενες γενιές.Με λίγες εξαιρέσεις φυσικά που στις εκλογές που έρχονται αξίζουν την ψήφο μας.


ΠΗΓΗ


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/06/15-20.html#ixzz5pfxObdY8