Πέμπτη, Ιουνίου 6

Οι Βρυξέλλες διαρρέουν πληροφορίες ότι ο Τσίπρας αφήνει πίσω του μια δημοσιονομική βόμβα 5 δις. .

 Γιώργος Τράγκας
Οι Βρυξέλλες ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την κατάσταση στην Ελλάδα. Ήδη μας λένε ότι έχουμε ξεφύγει στα δημοσιονομικά και ότι ο Τσίπρας έκανε δημιουργική λογιστική. Μαγείρευε τα νούμερα. Ήδη διαρρέουν πληροφορίες ότι αφήνει πίσω του μια δημοσιονομική βόμβα 5 δις. Πολλά τα λεφτά που ενδεχομένως θα κληθεί να πληρώσει και πάλι ο ελληνικός λαός.
Ο κ. Τσίπρας ισοπέδωσε τα πάντα. Ισοπέδωσε την αστική τάξη στην Ελλάδα. Η "Mαύρη Tουλίπα" του Μαξίμου φεύγει αφήνοντας πίσω του ναρκοπέδια για τους επομένους. Αφήνει όχι μόνο καμένη γη αλλά αποθήκες με πυρομαχικά έτοιμα να σκάσουν στην αγκαλιά του Μητσοτάκη. Όσο συντομότερα φύγουν τόσο καλύτερα για την πατρίδα μας.
Δεν θέλω να πιστέψω το πρωτοσέλιδο της σημερινής εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» που αποκαλύπτει ότι η νέας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου λέει ότι οι δολοφονίες της 17Ν συνιστούν ιδεολογία και επί της οποίας δεν χωρά σωφρονισμός. Είναι ανησυχητικό για την κοινωνία μας για το πως ορισμένοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Οι δολοφονίες της 17Ν επί ημερών Τσίπρα συνιστούν ιδεολογία επί της οποίας δεν χωρά σωφρονισμός.
Πρέπει να απαλλαγούμε οριστικά από την πολιτική χολέρα, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο πειστικοί, πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πρέπει να απαλλαγούμε από την πολιτική χολέρα. Είναι εθνικό καθήκον και εθνική ανάγκη. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ούτε να τους δει θέλει ούτε να τους ακούσει. Η "Mαύρη Tουλίπα" του Μαξίμου μαράζωσε. Το άγγιγμά του είναι μαγικό, αποτεφρώνει. Όλοι οι υποψήφιοι που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ αποτεφρώθηκαν. Επί 4 χρόνια έκανε ανθελληνικές ενέργειες.
Με ρωτούν πώς σχολιάζω τις εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ.: Η Φώφη Γεννηματά δεν είναι μεγάλη αρχηγός. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα βρει το παλιό εαυτό του. Ένα μεγάλο κομμάτι του θα πάει στη Νέα Δημοκρατία και ένα άλλο θα απορροφηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
.https://www.youtube.com/channel/UCZLMFOjGsFIoQ36ysbxW1Lg… .
Καλό σας βράδυ!