«Να έχετε πάντα τα δικά σας λεφτά!» και άλλες συμβουλές μιας 90χρονης μόνης μαμάς στις νεότερες


Οι συμβουλές είναι πάντα ευπρόσδεκτες, όταν βγαίνουν όμως από τα χείλη μιας 90χρονης μόνης μαμάς αποκτούν άλλη αξία. Διαβάστε τις μία προς μία και κάντε τις τρόπο ζωής!
* Να έχεις πάντα τα δικά σου λεφτά
«Όταν ο άντρας μου πέθανε σε μεγάλη ηλικία η κόρη του από τον πρώτο του γάμο, που πάντα ήταν άπληστη έστειλε μεσίτη στο σπίτι για να εκτιμήσει την αξία του
σκοπεύοντας να το πουλήσει. Έτσι νόμιζε. Όταν παντρευτήκαμε είχα αρκετά χρήματα στην άκρη και αγόρασα το σπίτι που μέναμε με μετρητά. Το σπίτι ήταν δικό μου, άρα στο δικό μου όνομα. Πάντα να έχεις τα δικά σου χρήματα και να είσαι αυτόνομη».
* Να παντρευτείς από έρωτα και όχι από προξενιό
«Ο άντρας μου υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Πριν από εκείνον είχα σχέση για 12 ολόκληρα με έναν επιφανή δικηγόρο, με τον οποίο αποκτήσαμε μια κόρη μέχρι που εκείνος πέθανε. Όσο με αγάπησε ο άντρας μου και όσο τον αγάπησα εγώ δεν με αγάπησε κανείς άλλος. Αγάπησε όμως πολύ και το παιδί μου».
* Να σέβεσαι τη δουλειά του και να σέβεται τη δική σου
Παντρεύτηκα κάποιον που εκτός από εξαιρετικός άνθρωπος είχε και μία πολύ καλή δουλειά στα χέρια του. Στη ζωή μας χρειαζόμαστε ανθρώπους που σέβονται την καριέρα μας και σεβόμαστε τη δική τους. Μην επαναπαύεσαι και μη «βολεύεσαι» με λιγότερα.
* Να αγαπάς το σώμα σου
Είσαι ακόμα νέα και όμορφη. Να αγαπάς το σώμα σου, να αναδεικνύεις τα όμορφα χαρακτηριστικά του, να μην το μοιράζεσαι με τον καθένα και…
 … να προσέχεις
Βγες, γνώρισε κόσμο, γνώρισε άντρες, βγες ραντεβού μαζί τους αλλά πάντα να φροντίζεις να γυρνάς ασφαλής στο σπίτι σου και να προσέχεις επίσης πολύ μη μείνεις έγκυος σε στιγμή που δεν θες.
*  Στο ξαναλέω. Να αγαπάς το σώμα σου
Όταν πήγα για εξετάσεις ο γιατρός που με κουράρει από παλιά μου είπε «Οι εξετάσεις σου είναι τέλειες. Μοιάζεις με κοριτσάκι μέσα και έξω. Και σεξ να θες να κάνεις άνετα μπορείς!». Όταν τον ρώτησα αν αυτός και η γυναίκα του κάνουν ακόμα σεξ μου είπε «Μπα, όχι πια… ». Εγώ όμως ακόμα μπορούσα!
*  Μην το βάζεις κάτω ποτέ και για τίποτα
Πριν από μερικά χρόνια είχα επισκεφτεί ένα φίλο μου γιατρό τον οποίο ήξερα πάνω από 40 χρόνια. Μόλις με είδε είπε στην κόρη του «Είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Όταν πεθάνει ο άντρας της θα την παντρευτώ εγώ!!!».
[singleparent.gr]
Πριν από μερικά χρόνια είχα επισκεφτεί ένα φίλο μου γιατρό τον οποίο ήξερα πάνω από 40 χρόνια. Μόλις με είδε είπε στην κόρη του «Είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Όταν πεθάνει ο άντρας της θα την παντρευτώ εγώ!!!».

[singleparent.gr]