Κυριακή, Ιουνίου 23

Σύννεφα στην οικογένεια Beckham

Ακόμα και αν η Victoria προσπαθεί να το κρύψει
Η οικογένεια της Victoria και του David Beckham μοιάζει σαν όνειρο και αποτελεί μια εικόνα απόλυτης ευτυχίας. Τα τελευταία χρόνια όμως οι φήμες ότι όλα αυτά είναι ένα ψέμα έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και περισσότερες. Η Victoria αρνείται συνεχώς τις εικασίες αυτές και προσπαθεί να μας αποδείξει κυρίως μέσω των social media ότι όλα πάνε καλά.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! Australia, η κατηφόρα ξεκίνησε το 2017, την χρονιά που το fashion label της Victoria παρουσίασε θεαματική πτώση και έχασε 18.5 εκατομμύρια δολάρια. Η πρώην τραγουδίστρια είχε σκοπό να δημιουργήσει και ένα lifestyle brand βασισμένο στην οικογενειακή και επαγγελματική της επιτυχία, αλλά η παταγώδης αποτυχία αυτή ανέτρεψε τα σχέδια της.
Από την άλλη ο 44χρονος David Beckham φαίνεται να ζει το όνειρο μακριά της, στην Αμερική, ως ιδιοκτήτης της ομάδας ποδοσφαίρου Inter Miami. Λέγεται πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μείνει μόνιμα στο Μαϊάμι, ενώ η γυναίκα του θέλει η οικογένεια τους να παραμείνει στην Αγγλία.
Κερασάκι στην τούρτα είναι η σχέση του γιου τους Brooklyn με την Hana Cross, μια σχέση γεμάτη καβγάδες και δημόσιες εκρήξεις που κάνει την Victoria να ανησυχεί ακόμα περισσότερο. Άλλωστε, η εικόνα της υπέροχης οικογένειας δεν μπορεί να συνδυαστεί με μία σχέση γεμάτη ένταση και ταραχή όπως αυτή. Για το λόγο αυτό ζήτησε από τον γιο της να σταματήσει να βγαίνει μαζί της για το καλό της οικογένειας τους.
Το πολύ διάσημο και πλούσιο ζευγάρι μοιάζει να περνά την πιο δύσκολη φάση του. Μετά από 20 χρόνια επιτυχίας φαίνεται πως η αυτοκρατορία τους κινδυνεύει όντως να καταρρεύσει.