Τετάρτη, Ιουνίου 26

Στο φως το ειδύλλιο Τζανακόπουλου - Αχτσιόγλου

Στο φως το ειδύλλιο Τζανακόπουλου - Αχτσιόγλου
Π.Κ. 
Πάει καιρός που οι κουτσομπόληδες της εύφορης κοιλάδας, δηλαδή της πλατείας Κουμουνδούρου αλλά και των παρυφών του Παγκρατίου με επίκεντρο το στέκι, Musique cafe, επέμεναν πως ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος αποφάσισε να συνάψει σοβαρή σχέση. Έτσι και έγινε. Ο έρωτας, ο βήχας και τα χρήματα δεν κρύβονται ως γνωστόν και άρα το ειδύλλιο
του Δημήτρη Τζανακόπουλου μετά της υπουργού εργασίας Έφης Αχτσιόγλου δεν θα μπορούσε να κρατηθεί μυστικό. Οι κακιές γλώσσες επιμένουν πως από αυτή τη σχέση υπάρχουν και ... «θύματα», κάποια ψυχή πικράθηκε δηλαδή. Αυτά έχει το πολιτικό ρεπορτάζ. Έχει τα καλά του αλλά έχει και τα κακά του.
Δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές η Έφη Αχτσιόγλου δημοσιοποίησε τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Τα πράγματα δηλαδή είναι σοβαρά. Βλέπετε όπως ισχυρίζεται και το γνωστό λαϊκό άσμα «η αγάπη γίνεται δίκοπο μαχαίρι». Αλλά όπως διευκρινίζει και το άλλο λαϊκό άσμα «δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία».
«η αγάπη γίνεται δίκοπο μαχαίρι». Αλλά όπως διευκρινίζει και το άλλο λαϊκό άσμα «δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία».

https://www.zougla.gr/parapolitiki/article/sto-ifos-to-idilio---tzanakopoulou---aktsioglou