Πέμπτη, Ιουνίου 27

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ! ΚΑΙ «ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ «ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟΣ»! ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ «ΓΑΡΓΑΡΑ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΚΑΖΟΖΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ!

xamos 1.jpg ok
 Η ομιλία Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη.
Θα σταθούμε στα δυο πιο σημαντικά θέματα που περιμέναμε να ακούσουμε από τον ίδιο, μετά από μια δεκαετία σιωπής, αλλά δυστυχώς για αυτά δεν είπε ούτε μια κουβέντα!

1. Καμία αναφορά στο γεγονός ότι παρέδωσε την χώρα στα νύχια της χρεωκοπίας και στον άχρηστο ΓΑΠ, για το πως φόρτωσε και αυτός την χώρα με επιπρόσθετο χρέος, ούτε μια λέξη δεν είπε!
2.Καμία αναφορά στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ως προς το τι ακριβώς θα κάνει η Ν.Δ, που την θέλει και αυτοδύναμη, σχετικά με την ανατροπή της.
Μια ιστορική αναφορά στο βέτο στο Βουκουρέστι… και για το ότι η χώρα θα έπρεπε να κερδίσει περισσότερα με αυτό το «κεκτημένο» όπως το αποκάλεσε, έπεισε μόνο τους επαγγελματίες χειροκροτητές!
Συγκεκριμένα για την Συμφωνία των Πρεσπών, αρκέστηκε στο να πει τα παρακάτω:
«Για την Συμφωνία των Πρεσπών δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ορθώς την καταψηφίσαμε. Λυπάμαι όμως γιατί δεν αξιοποιήθηκε το κεκτημένο που κατακτήθηκε το 2008. Και το πετύχαμε με βαρύ κόστος, πολιτικό, παραταξιακό και προσωπικό. Έπρεπε και μπορούσαμε ως χώρα να απαιτήσουμε και να πετύχουμε πολύ περισσότερα«, τόνισε επίσης.