Κυριακή, Ιουνίου 30

Έλλη Κοκκίνου: Όλες οι φορές που μας «έκοψε» την ανάσα! (Εικόνες)


Μια βόλτα στο Instagram της αρκεί…

Η Έλλη Κοκκίνου διαθέτει ένα από τα πιο καυτά κορμιά της ελληνικής showbiz. Το ξέραμε ήδη αυτό, αλλά κάθε φορά που μπαίνουμε στην σελίδα της στο Instagram, μένουμε με το στόμα ανοιχτό.


Πρόσφατα μάλιστα μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες αλλά και δίαιτες που την έχουν εξαντλήσει. «Τα τελευταία χρόνια έτρωγα ένα μήλο με κανέλα ή ένα ακτινίδιο με κανέλα ή ροκφόρ με μέλι και κανέλα. Χόρταινα με καφέ στην αρχή, έπινα στις 7 το πρωί καφέ. Σνακ έτρωγα λίγο τυράκι με λίγο αγγουράκι. Το μεσημεριανό μπορεί να ήταν κρέας με φρούτο. Πεινούσα, έτρωγα τα δάχτυλά μου! Αν πεινούσα έτρωγα λίγο αγγουράκι με λίγη γραβιέρα ή αμύγδαλα», εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Ωστόσο η ίδια αποκάλυψε πως δεν άντεχε άλλο την τόσο καταπίεση και τους τελευταίους τρεις μήνες έχει αλλάξει διατροφή της.
Πλέον η δίαιτά της περιλαμβάνει μεγαλύτερες ποσότητες και συνδυασμό αρκετών τροφών.
Η Έλλη λόγω του ότι πάσχει από κοιλιοκάκη έχει κόψει τη γλουτένη, αντικαθιστώντας τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας.
«Γυμνάζομαι στον Άγιο Κοσμά. Τα 45-50 λεπτά είναι μόνο τρέξιμο και την υπόλοιπη ώρα κάνω εμπόδια, λίγα βάρη και δρομικές ασκήσεις. Κυριολεκτικά, όσο εξοντωτικό κι αν ακούγεται, περιμένω σαν τρελή την ώρα της προπόνησης».
«Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν αρκετά κιλά παραπάνω σε σχέση με σήμερα. Νομίζω, γύρω στα 20! Τελικά κατάφερα να τα χάσω με πάρα πολλή γυμναστική και καλή, ποιοτική διατροφή».




ΠΗΓΗ