Σάββατο, Ιουνίου 8

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε ποιος θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία στο γάμο της με τον Κικίλια

«Του είπα χωρίς εσένα αυτό δε μπορεί να γίνει»
Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε ποιος θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία στο γάμο της με τον Κικίλια
Αντίστροφα μετρούν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας για την ημέρα του γάμου τους. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί την Κυριακή 16 Ιουνίου και η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Happy day», αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες
για εκείνη την ημέρα.
Φανερά συγκινημένη αποκάλυψε πως στην εκκλησία θα τη συνοδεύσει ο γιος της, Μάξιμος ενώ ανέφερε και τι του είπε. «Είπα στο γιο μου ότι χωρίς εσένα αυτό δε μπορεί να γίνει», οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα. Και πρόσθεσε για τις κόρες της: «Οι κόρες μου το γνώριζαν, είναι υποστηρικτικές πάντα στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τις κόρες μου γενικότερα και η σχέση μας έχει κτιστεί σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπώ πάρα πολύ. Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη θεωρεί ότι όλα είναι καλά και είναι πολύ γλυκούλης. Έχουμε ισορροπία στο σπίτι και υπάρχει μια συμβατότητα και… όλα κούμπωσαν».
Για την πρόβα νυφικού είπε: «Έχουμε κάνει δύο πρόβες νυφικού, τρίτη και τελευταία νομίζω, δεν θα χρειαστεί και πολλά». Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε και στην αντίδραση που είχαν με τον Βασίλη Κικίλια όταν άκουσαν για τις εκλογές μέσα στο γάμο τους. «Όταν ακούσαμε ότι έρχονται εκλογές μας έπιασαν λίγο τα γέλια εκείνο το βράδυ, αλλά εντάξει… μέσα σε όλα και αυτό».
Όσο για την πρόσφατη επίσκεψη του ζευγαριού στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, είπε: «Ήταν πολύ μεγάλη μας τιμή που μας κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος, μας δέχτηκε και πραγματικά τον ευχαριστούμε πολύ».