Πέμπτη, Ιουνίου 27

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ: Μετά τους παράνομους μετανάστες, αυτοί θα έρθουν στην Ελλάδα – Δείτε όλοι το ΒΙΝΤΕΟ



Ποιοί θέλουν να διαλύσουν την χώρα εκ των έσω;
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Τον κώδωνα του κινδύνου για μαζικές παραγραφές αδικημάτων, μαζικές αποφυλακίσεις και κατάρρευση του ποινικού συστήματος έκρουσαν χθες, όπως διαβάσατε, για μία ακόμη φορά οι εισαγγελείς.
Συγκεκριμένα, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα σε ψήφισμα της γενικής συνέλευσης κάνει λόγο «μαζικές παραγραφές, δημιουργία αισθήματος ατιμωρησίας αλλά αδυναμία πρακτικής βιωσιμότητας νεοσύστατων θεσμών».

Τα πράγματα είναι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά και, σε περίπτωση που δεν παρθεί πίσω ο εν νέος Κώδικας, τότε η Ελλάδα μετατρέπεται, σύμφωνα με όσα δηλώνουν αστυνομικοί και εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης, σε χώρα εγκληματιών.
Από την 1η Ιουλίου χιλιάδες εγκληματίες (μεταξύ εκείνων αλλοδαποί) θα κυκλοφορούν ελεύθερη, χάρη στην αλλαγή του ποινικού κώδικα.
«Θα χυθεί αίμα», αναφέρουν αστυνομικοί, ενώ εκφράζουν ανησυχίες πως η ευνοϊκή μεταχείριση των διαρρηκτών θα προσελκύσει στην χώρα μας ξένους εγκληματίες των γειτονικών κρατών.
Γίνεται μάλιστα λόγος για «εισαγόμενη εγκληματικότητα», μετά την «εισαγόμενη φτώχεια» των ανοιχτών συνόρων και της έλευσης παράνομων μεταναστών.
Δεν αποκλείεται λοιπόν, η χώρα μας να καταστεί κέντρο εγκληματικής μαφίας και δημιουργίας γκέτο ανομίας.
Γιατί γίνονται όλα αυτά;
Ποια η λογική της απόφασης αλλαγής του ποινικού κώδικα;
Ποιοι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε άντρο ανομίας και αποσταθεροποίησης;


ΦΩΤΟ pexels

el.gr