Δευτέρα, Ιουνίου 3

Μαρία Ιωαννίδου: «Έπαθα παράλυση στα χέρια και στα πόδια όταν...»

Μαρία Ιωαννίδου: «Έπαθα παράλυση στα χέρια και στα πόδια όταν...»

Η Μαρία Ιωαννίδου, φέτος, επέστρεψε στα τηλεοπτικά πράγματα μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» και τον ρόλο της Νενέλας, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η ίδια έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό "MYtv" και, αναφέρθηκε, στην αισιοδοξία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε...

Είστε ένας αισιόδοξος και χαρούμενος άνθρωπος. Σωστά;

Είμαι έτσι σαν κουλτούρα, σαν συνείδηση. Δεν το δούλεψα ποτέ στη ζωή μου αυτό. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος, αγαπάω το χιούμορ. Έχω ζήσει με χιουμορίστα, με τον Φρέντυ Γερμανό, πάνω από 20 χρόνια, απλώς συνειδητά και ρεαλιστικά δεν μπορώ να μην βλέπω και το μέλλον. Υπάρχει και αυτό το κομμάτι, το οποίο το περνάω μόνη μου. Αλλά όσο υπάρχουν ρόλοι που να έχουν σχέση με αυτό μου πάνε πάρα πολύ.

Τα βλέπατε πάντα όλα με τόσο αισιοδοξία;
Ναι φυσικά. Η ζωή με κακομεταχειρίστηκε, αλλά εγώ την πολέμησα. Μου έχουν τύχει πολύ άσχημα πράγματα στη ζωή μου. Έχασα την οικογένειά μου πολύ νωρίς, τη μαμά μου 50, τον μπαμπά μου 52, τον αδερφό μου 47. Έπαθα παράλυση στα χέρια και στα πόδια όταν ήμουν 20, γιατί έπαθα σοκ που πέθανε η μαμά μου. Είναι γνωστά όλα αυτά. Όμως εγώ βγήκα μέσα από αυτά με χρώμα ροζ, με χιούμορ, με διάθεση. Η ζωή για μένα είναι αξία. Πιστεύω πως πρέπει να πολεμάμε για να φέρουμε στη ζωή μας το καλύτερο και να προσφέρουμε και στους άλλους. Δεν μιζεριάζω, δεν είμαι το είδος της ξινής της φοβισμένης. Είμαι γενναία.
 govastileto.gr