Πέμπτη, Ιουνίου 6

Θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο! Αργοσβήνει και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται! Ο άνθρωπος-μυστήριο που βρίσκεται στο πλευρό του…

patkiout.gr
Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Κανείς δεν γνωρίζει σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται αλλά και το που, μιας και οι πιο πρόσφατες πληροφορίες λένε ότι έχει εισαχθεί σε γηροκομείο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο για τον οποίο αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει:
«Δυστυχώς, μαθαίνω τώρα τελευταία ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι καλά. Δεν έχουμε επαφή γιατί έχει απομονωθεί. Η κατάστασή του είναι τέτοια που είναι δύσκολο να τον συναντήσεις. Από ό,τι μαθαίνω, δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του και δεν αναγνωρίζει πολύ γνωστά του πρόσωπα».
Στο πλευρό του βρίσκεται μόνιμα ένας άνθρωπος -μυστήριο που γνωρίζουμε ελάχιστα γι΄ αυτόν. Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε εξ΄ολοκλήρου τη φροντίδα του οταν ο καλλιτέχνης πούλησε τη βίλα του στα Μεσόγεια και φιλοξενήθηκε σε σπίτι που του παραχώρησε η Μαριάννα Λάτση, η οποία κάλυπτε και τα έξοδά του. Ο άνθρωπος αυτός διέψευσε, πάντως, πως ο Γιώργος Μαρίνος έχει μπει σε γηροκομείο. Παρόλα αυτά, κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να τον δει.