Δευτέρα, Ιουνίου 24

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον κόσμο – Είναι σκληρή, είναι άγρια, είναι σέξι και μένει στα Βαλκάνια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

sara1
Τη Σάρα Νταμιάνοβιτς την έχουν χαρακτηρίσει σαν την πιο επικίνδυνη γυναίκα στον κόσμο. Όχι δεν είναι μέλος του υποκόσμου ούτε βαρύνεται με κλοπές, ληστείες, ή δολοφονίες. Ο λόγος είναι άλλος. Την έχουν χαρακτηρίσει επικίνδυνη επειδή συνδυάζει μια απίστευτη ομορφιά στο κορμί και στο πρόσωπο αλλά η ίδια είναι και μια «μηχανή μπουνιών και κλωτσιών»
αφού είναι πρωταθλήτρια στις πολεμικές τέχνες.
Η Σάρα είναι από τη Σερβία και εργάζεται ως παρουσιάστρια του καιρού σε κανάλι της χώρας. Όμως όταν βγάζει τα ταγιέρ και αρχίζει τις προπονήσεις ή τους αγώνες στο taek won do αναστενάζει ο κόσμος.
Είναι γρήγορη και τα χτυπήματα της πλήττουν καίρια τον αντίπαλο. Και το 2015 όταν ήταν 20 ετών το απέδειξε αυτό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στο taek won do.
Οι ακόλουθοι της στο instagram, οι οποίοι ξεπερνούν τους 500.000 παθαίνουν παράκρουση με κάθε φωτογραφία ή βίντεο που ανεβάζει η Σάρα. Παρακολουθούν με λύσσα τα βίντεο της που η Σάρα επιδεικνύει τις ικανότητες σε κλωτσιές που απαιτούν μεγάλα ανοίγματα.