Δευτέρα, Ιουνίου 24

Ο.Υ.Α. Προς ΝΔ . Ή δεσμεύεστε ότι θα καταργήσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών ή ξεχάστε την αυτοδυναμία , εάν πρωτέψετε .

΄Η δεσμεύεστε έστω ότι , εάν αλλάξουν οι γεωπολιτικές συνθήκες που όρισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και η αξία της έτσι , δεν θα αξίζει ούτε το χαρτί που εγράφη , εσείς ΑΜΕΣΑ θα την ακυρώσετε για το συμφέρον της χώρας ; είτε , θα κλείσει σε 2,5 χρόνια και ο δικό σας κύκλος , για να αναλάβουν οι Έλληνες Πατριώτες που θα περιμένουν.

Αρχές Οκτωβρίου 2018 είχαμε μέσω διαδικτύου κυρίως , με κραυγές απόγνωσης προειδοποιήσει , «Η συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει σοβαρά το Κυπριακό κι ανοίγει το δρόμο , τα Βαλκάνια να γίνουν η νέα Συρία »
Τι βλέπουμε σήμερα ; Πόσο βοηθάει στα Ελληνοτουρκικά και στην επίθεση που δέχεται η Κύπρος μας από την Τουρκία , η Γερμανία και οι ΗΠΑ , οι χώρες που επέβαλαν την μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεντόνια »; …. έτσι να τη λέμε !!!
Κύριε Μητσοτάκη , δεν μπορείτε προφανώς να κρύψετε την ανακούφισής σας , από το γεγονός ότι το ΣΥΡΙΖΑ ¨έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά ¨ στο σοβαρότερο ίσως γεωπολιτικό θέμα τα τελευταία χρόνια .
Μάθετε λοιπόν όλοι σας , ότι , η κοινή γνώμη απέκτησε πλέον , γνώμη και δύναμη και μπορεί ανά πάσα στιγμή , να επιβάλει αυτά που ορίζει με την σοφία της .
Η κοινή γνώμη πλέον , συγκροτεί ¨Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής ¨ , όταν το κρίνει , έχει ενεργό Τομέα ¨Πολιτικής Επιθεώρησης ¨ και γενικά μια δομή , που θα ζήλευε και το πιο οργανωμένο Ελληνικό Υπουργείο.
Τι ζητάμε λοιπόν , όλοι εμείς η κοινή γνώμη …απ όλους εσάς που ζητάτε ξανά την ψήφο μας ;
Να αφήσετε τα παραμύθια για το ποιος έχει την καλύτερη συνταγή για την Οικονομία . Όλοι στο ίδιο καταλήγετε απλά , αρχίζετε από άλλη βάση για να μας κρατάτε απασχολημένους .Άλλωστε ,τι αυτονομία έχετε όταν , το 75% όλων των αποφάσεων που μας αφορούν λαμβάνονται από την ΕΕ ;
Μια ΕΕ που αυτό -καταργήθηκε στις 20 Ιουνίου 2019 με την αδυναμία της να αποβάλει από την εδαφική της Κυριαρχία την Τουρκία , κάνοντας τις ΗΠΑ να ¨χοροπηδάνε από χαρά ¨
Τοποθετηθείτε λοιπόν ΤΩΡΑ , για να μην σας ζητάει πάλι αύριο ο λαός δημοψήφισμα , στα κρίσιμα Εθνικά θέματα .
Τοποθετηθείτε ΤΩΡΑ για να αποφασίσει ο λαός και να σας οδηγήσει με την μεγαλύτερή του σοφία .
Τοποθετηθείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!
Τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα κάνετε με την συμφωνία των Πρεσπών ;
Θα επιμεληθείτε την αυστηρή τήρηση των όρων της (όποιος κυβερνήσει ή συγκυβερνήσει ) , όπερ σημαίνει ότι την αποδέχεστε ως , και με τον τρόπο , που υπεγράφη ;
Θα την καταγγείλετε ως παράνομη αλλά , θα ζητήσετε μια άλλη , με το ίδιο όνομα ;
Θα την ακυρώσετε ως παράνομη , και αντιβαίνουσα στους κανόνες τους διεθνούς δικαίου και του δικαίου τέτοιων συμφωνιών ;
ΤΙ;
Όσο υποτιμάτε το πόσο καταλυτικό είναι το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών , που παραμένει ανοικτό , για το εκλογικό αποτέλεσμα .
Όσο αποφεύγεται να τοποθετηθείτε , όσο μας απασχολείτε με οικονομικά και σενάρια πολέμου κ.α , για να ξεχάσουμε και , κατά εσάς , να μη θυμηθούμε ώστε να κρίνουμε μα βάσει τα δεδομένα που εσείς θέλετε , τόσο περισσότερο θα εκπλαγείτε από το εκλογικό αποτέλεσμα !
Γι αυτό , να μας ευγνωμονείτε γι αυτήν μας εδώ την υπόμνηση
Τι προτείνουμε ;
Να εφαρμοστεί σε όλα ΑΚΡΙΒΩΣ η υφιστάμενη Συμφωνία των Πρεσπών , με μια πολύ μικρή αλλαγή όμως , να εξαλείψετε το όνομα «Βόρεια Μακεδονία »
Υπόψη:
Κ. Δώρας Αναγνωστοπούλου δημοσιογράφο συντονίστρια του debate που θα διεξαχθεί στην ΕΡΤ , όποτε διεξαχθεί , κ Αντώνη Σρόιτερ (Alpha), Στεφανίας Μουρελάτου (Ant1), Έλλης Στάη (Open TV), Σίας Κοσιώνη (ΣΚΑΪ) και Μάρας Ζαχαρέα (Star)
Θα σας παρακολουθούμε !
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης)

 triklopodia.gr