Δευτέρα, Ιουνίου 3

ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΜΕ ΚΑΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ, ΥΓΙΗΣ, ΛΙΓΟ ΕΥΤΡΑΦΗΣ, ΦΟΡΑΩ ΓΙΛΕΚΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ…

ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΣ,  ΜΕ ΚΑΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ, ΥΓΙΗΣ, ΛΙΓΟ ΕΥΤΡΑΦΗΣ, ΦΟΡΑΩ ΓΙΛΕΚΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ… Στα νιάτα μου πετούσα μολότοφ στα Εξάρχεια και τραγουδούσα για τον Άρη Βελουχιώτη, τώρα όμως ανένηψα χωρίς να πάω σε Μακρονήσια. Χόρτασα ασφάλεια και εξουσία στα έδρανα της Βουλής, έχω γίνει πατριώτης και δεξιός όπως οι κανονικοί πολίτες της χώρας, οι τίμιοι νοικοκυραίοι, αυτοί οι στυλοβάτες της πατρίδας...

Τώρα σιχαίνομαι τους ξένους, τις αδελφές, τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και τα αριστερά συντρόφια γιατί μου θυμίζουν την πείνα και την φτώχια του παρελθόντος μου. Τώρα στα Εξάρχεια θέλω να περπατώ σε δρόμους με καθαρά πεζοδρόμια, δίπλα σε όμορφους αστυνομικούς όπως στη σειρά «Νόμος και Τάξη», που θα δέρνουν αν χρειαστεί όλους τους μετανάστες που κουβαλήθηκαν στην καθαρή μου χώρα.
Τώρα είδα με γαλάζια μάτια τη γαλάζια πατρίδα μου και αναρωτιέμαι πως μπόρεσα τόσα χρόνια να τα βλέπω όλα κόκκινα και αντικαπιταλιστικά και να πιστεύω σε ιδεοληψίες περί ισότητας και ουμανισμού... Ναι, κοιμήθηκα κομμουνιστής και ξύπνησα εθνικιστής και νιώθω πολύ βολικά σε αυτή την καθαρή, μπλε πραγματικότητα όπου η αλήθεια είναι ό,τι βλέπω και όχι ό,τι μπορώ να σκέφτομαι ότι βλέπω. Ο Κάρολος ήταν ένας μαλάκας, η σοβιετία ένα απέραντο γκουλάγκ και οι φούρνοι στην Γερμανία κακώς δεν έκαψαν όλους τους Εβραίους, γιατί είναι εξυπνότεροι απο εμάς και μας παίρνουν τις δουλειές και τις τράπεζες.
Τα γονίδια μου ειναι πλατωνικά (αν και τον Πλάτωνα δεν τον διαβάζω), μιλώ ελληνικά - τρόπος του λέγειν, αφού στα σχολεία της αμάθειας ακόμα και αν τελείωσα πανεπιστήμιο, το συντακτικό της Γ’ δημοτικού δεν το έμαθα καλά (τάδε έφη Μπαμπινιώτης).
Τελευταία έπαθα και εθνοσύνδρομο καταδίωξης αφού οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και οι Βούλγαροι έχουν βάλει στο μάτι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Είμαι εθνικιστής γιατί οι άξιοι ημών πρόγονοι ήξεραν να γράφουν όταν τα βόρεια πιθήκια, οι ευρωπαίοι, έτρωγαν φράουλες στα δάση των Νιμπελούγκεν. Αγαπάω την πατρίδα μου γιατί είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου, με νησιά ζηλευτά που τα τιμούν κυρίως οι μακρινοί συγγενείς από την Κίνα τελευταία.
Η χώρα μου λένε ότι έχει τους εξυπνότερους κατοίκους του κόσμου επίσης, που ως έξυπνοι βέβαια δεν κατοικούν στην χώρα αλλά πουλούν την εξυπνάδα τους στο εξωτερικό και διαπρέπουν, όπως και οι Εβραίοι άλλωστε... Αυτοί οι δυο λαοί είναι περιούσιοι και πρόσφατη γονιδιακή έρευνα έδειξε πως χρωμοσωμικά μοιραζόμαστε  Έλληνες, Τούρκοι, Ιταλοί και Εβραίοι τα ίδια γονίδια.
Η Μεσόγειος (mare nostrum) έφερε στα κρεβάτια των ανθρώπων ανταλλαγή χυμών και ιδεών που γέννησαν έναν Ιταλό όπως τον Σολωμό, που έμαθε ελληνικά για να γράψει τον Εθνικό μας Ύμνο ˙ έναν Εγγλέζο, τον λόρδο Βύρωνα, που σιχάθηκε το έθνος του και πολέμησε σαν Έλληνας ˙ έναν Ρώσο διπλωμάτη, τον Καποδίστρια, που φαντάστηκε την Ελλάδα σαν ευρωπαίος, γι’ αυτό και τον σκότωσαν.
Σε αυτή την χώρα των έξυπνων, πλουσίων, όμορφων και καθαρόαιμων αλόγων (και ελλόγων) μάλλον εξελίσσεται ένα δαρβίνικο πείραμα όπου η επιβίωση των ισχυρών και πρωτόγονων ζώων γίνεται πράξη στην κοινωνία (κοινωνικός δαρβινισμός). Γνωρίζετε ίσως, κυρίως οι άπιστοι στο θεό και πιστοί στην επιστήμη, πως ο καρχαρίας, ο κροκόδειλος, το φίδι και ο ουρακοτάγκος είναι από τα πιο αρχαία είδη ζώων που με μυστήριο τρόπο επιβιώνουν χωρίς να μεταλλάσσονται, τουλάχιστον φαινοτυπικα.
Σύμφωνα με το Δαρβίνο η προσαρμοστικότητα είναι δείγμα ευφυίας. Εγώ νομίζω ότι αποτελώ ιδανικό παράδειγμα αφού σε τέσσερα χρόνια προσαρμόστηκα σε τέσσερα διαφορετικά κόμματα και όπως βλέπετε επιβίωσα μια χαρά. Με μόνο αυτό το κριτήριο νομίζω ότι η ψήφος σας θα είναι δεδομένη και σας ευχαριστώ. Βουλευτής-εκκρεμές του Foucault που παίζω τώρα μαύρο και πιο παλιά κόκκινο ˙ ψαρεύω ως Ψαριανός στα θολά νερά της «αγίας» οικογένειας, βρίζοντας αυτούς που δε μπορώ να μιμηθώ λόγω αμορφωσιάς και ξετσιπωσιάς.
Εγώ βουλευτής, ντυμένος με στολή Τσε Γκεβάρα, με γλώσσα οχετό για τους αντιπάλους, φτύνω εκεί που έγλειφα ˙ ενώ τώρα γίνομαι υποζύγιο του καθαρόαιμου εθνοφασίστα με τη στρυφνή φωνή, για να μαζέψω τα εύκολα ψηφαλάκια του «Πατρίς - Θρησκεία – Οικογένεια», αυτής της άρρωστης φαντασίωσης που σε όλο τον κόσμο γεννά τις δυσλειτουργικές σχέσεις αγάπης και μίσους, που στρέφει μαζικά τους μονογενείς στα σκληρά ποτά και τα ναρκωτικά. Στην χώρα μας δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει παιδί εξαρτημένο είτε από μαλακά, είτε από σκληρά ναρκωτικά.
Παλιότερα την εποχή της φεδουαρχίας, οι λίγοι πλούσιοι (μαικήνες) έπαιρναν υπό την προστασία τους υποτελείς φτωχούς που τους σπούδαζαν, φτιάχνοντας τη γραφειοκρατία και το στρατό (γενίτσαροι) που θα υπεράσπιζε τα πλούτη τους. Σήμερα απλά μας μορφώνουν στα δημόσια σχολεία και μας κάνουν βουλευτές, που είναι πιο εύκολο γι’ αυτό και η Ελλάδα έχει περισσότερους υποψήφιους φέτος από ψηφοφόρους (το βραβείο Guinness θα δοθεί φέτος στην χώρα μας για το φαινόμενο αυτό.)
Ψηφίστε συμπολίτες μου εμάς τα μειράκια, γιατί στην εποχή της σύγχυσης και του σκοταδισμού που καταργήσανε τις ιδέες και τις ιδεολογίες με επιχειρήματα για την κακή προφορά του Τσίπρα στα αγγλικά, οι πρωτόγονοι υποψήφιοι όπως εμείς θα σας υπενθυμίζουν τουλάχιστον πως το έθνος θα επιβιώσει δια της εξαγωγής πολιτευτών σε χώρες που έχουν ανάγκη από πολιτικά μυαλά και διανοούμενους όπως εγώ φυσικά, που έζησα σαν τον Τειρεσία και έμαθα την αριστερά και την δεξιά από τη καλή και την ανάποδη ˙ με αμοιβή βέβαια και όχι σαν την πόντια πουτάνα που αυτοκτόνησε επειδή έμαθε πως οι άλλες πληρωνόντουσαν... Εγώ θα επιβιώσω, το είπε και ο Δαρβίνος αλλά και ο θεός της δεξιάς, αφού η αριστερά δεν έχει τον θεό της...zougla.gr