Πέμπτη, Ιουνίου 6

Μητσοτάκης: «Όργιο τακτοποιήσεων στη Βουλή - Δεν θα πληρώσει ο ελληνικός λαός τα σπασμένα του ΣΥΡΙΖΑ»- (32 μόνο σε 24 ώρες)

Μητσοτάκης: «Όργιο τακτοποιήσεων στη Βουλή - Δεν θα πληρώσει ο ελληνικός λαός τα σπασμένα του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλε τις διευθετήσεις στο παραπέντε της κάλπης.
«Όργιο τακτοποιήσεων και προεκλογικών ρουσφετιών» κατήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων).
«Αυτό που γίνεται την τελευταία εβδομάδα στη Βουλή είναι πρωτοφανές. Ο κ. Τσίπρας μάς είπε πως θα πήγαινε άμεσα να προκηρύξει εκλογές. Η Βουλή μένει ανοιχτή για να γίνεται ένα όργιο τακτοποιήσεων και προεκλογικών ρουσφετιών», είπε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Δεν θα πληρώσει ο ελληνικός λαός τα σπασμένα του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως έγραφε νωρίτερα το newpost.gr, στελέχη της ΝΔ σημειώνουν πως οι χθεσινές μετατάξεις ημετέρων στη Βουλή (32 μόνο σε 24 ώρες) και οι διορισμοί θυγατέρων από πρόσωπα που βρίσκονται είτε δίπλα στο Νίκο Βούτση, είτε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσαν το λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας κράτησε ακόμη μια εβδομάδα το Κοινοβούλιο ανοικτό και μετέθεσε την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις 10 Ιουνίου.
«Αυτά τα φαινόμενα ντροπής δικαιώνουν την επιλογή τους να απέχουν από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, μέχρι την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών», ανέφεραν χαρακτηριστικά στελέχη της ΝΔ.
  newpost.gr,