Παρασκευή, Ιουνίου 7

ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, Η ΞΑΝΘΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ- ΚΟΡΗ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ- ΚΑΙ Ο «ΧΟΙΡΙΝΟΣ» ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΕΙΑΣ

dritsa8
Απορίες, θυμό, λαϊκή αγανάκτηση και οργή προκαλεί η προκλητική- ωμή και κυνική ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρου της Βουλής, ότι τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικοί παράγοντες, ο ίδιος ο σεμνότυφος και σεμνοσκοεπής- μαύρη του μοίρα- πρόεδρος της Βουλής, αξιοποιούν τις τελευταίες ημέρες την εξουσία για να διορίσουν και να βολέψουν συγγενείς και θυγατέρες.

Η  Χριστοδουλοπούλου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από την αποκάλυψη ότι, λίγο πριν από τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων. Στην οποία η κυρία Χριστοδουλοπούλου κατέχει τη θέση της αντιπροέδρου.
Σαν «μηχανή του κιμά», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να εξηγεί παρλαπίπες:  ότι φυσικά η κόρη της έχει όλα τα προσόντα, αλλά «ναι», είπε, «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι, προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις». Εννοώντας φυσικά κομματικές διασυνδέσεις, που δεν μπορούν άλλοι να χρησιμοποιήσουν παρά μόνο τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Μάχη – Στεφανία Δρίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει μετάθεση στη στη σιγουριά της Βουλής. Άλλοι λένε στα καταφεσωμένα ΕΛΤΑ, άλλα λένε ότι τελικά η μετάταξη-διορισμός δεν έγινε μετά την σύλληψη με την γίδα στην πλάτη.
Να σημειωθεί-λένε κάποιες ισχνές «πλεροφορίες»- ότι στην αναμονή θα μείνουν περίπου 29-31 υπάλληλοι που περίμεναν και επίσημα την μετάταξή τους στην Βουλή μεταξύ των οποίων και η κόρη της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Στο πρώτο «κύμα» των μετατάξεων -αυτών που ολοκληρώθηκαν- περιλαμβάνεται και η πρώην σύζυγος του κ.Βούτση.
Όπως διευκρίνισε ο κ Βούτσης οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εργάζονταν στην Βουλή ως αποσπασμένοι ακόμα και πριν από το 2015. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η πρώην σύζυγός του που αποσπάστηκε στο κοινοβούλιο το 2007.
«Η πρώην σύζυγός μου είναι εδώ από το 2007, πριν εκλεγώ βουλευτής. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι» ανέφερε ο κ. Βούτσης εμφανώς εκνευρισμένος για τα σχετικά δημοσιεύματα.
Πάρτον στον γάμο σου, τον καραγκιόζη- φούρναρη, να σου πει και του χρόνου. Άντε, ρε μην τα ακούσεις και είσαι και πρόεδρος της Βουλής, «χοιρινέ».
 makeleio.gr