Παρασκευή, Ιουνίου 7

Melania Trump: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα κόκκινα και το φόρεμα αλά Meghan Markle αξίας… 6.300 ευρώ

Melania Trump: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα κόκκινα και το φόρεμα αλά Meghan Markle αξίας… 6.300 ευρώ | tlife.gr
tlife.gr
Μια από τις πιο εντυπωσιακές ever εμφανίσεις της έκανε η Melania Trump στο Λονδίνο και έκλεψε της εντυπώσεις. Μετά το φόρεμα που παρέπεμπε στην Όντρεϊ Χέπμπουρν και την εντυπωσιακή λευκή Dior τουαλέτα στη δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ, η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα κατακόκκινο φόρεμα και να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η εντυπωσιακή κόκκινη haute couture τουαλέτα που επέλεξε η Melania Trump για το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ στην κατοικία του Αμερικανού πρόξενου στο Γουίνφιλντ για τον Κάρολο και την Καμίλα, ήταν δημιουργία του οίκου Givenchy. Θέλοντας να εντυπωσιάσει και έχοντας δει πόσο είχε ξετρελαθεί ο κόσμος με το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ που είχε σχεδιάσει ο συγκεκριμένος οίκος μόδας, η Melania Trump, απευθύνθηκε στην ίδια σχεδιάστρια του οίκου Givenchy, την Κλερ Γουάιτ Κέλερ, η οποία της έραψε μια κατακόκκινη, μακριά τουαλέτα αξίας 5.000 λιρών, κάτι παραπάνω από… 6.300 ευρώ!

Και επειδή μέτρον άριστον… η Melania Trump συνδύασε τέλεια το φόρεμα με ελάχιστα αξεσουάρ και συγκεκριμένα μόνο ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια ενώ τα μαλλιά της ήταν σε κυματιστές, χαλαρές μπούκλες.

Κάπως έτσι μάλιστα η Melania Trump ξεχώρισε και επισκίασε την κάπως «άχρωμη» θα λέγαμε δούκισσα της Κορνουάλης, που επέμεινε στο λευκό χρώμα στο φόρεμά της!



Χαμογελαστή στο επίσημο δείπνο η Melania Trump
Φωτογραφίες: Reuters