Δευτέρα, Ιουλίου 22

Παυλος Πολακης:Υπομονή, ένα τσουνάμι,μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετωριτη έμεινε.... Πυρκαγιά ,χαλαζόπτωση,πλημμύρα και σεισμός έγιναν .... γρήγορα ΥΓ ο λοιμός και ο λιμός έπονται

Πολάκης: Κάνει «χαβαλέ» για τον… «γκαντέμη» Μητσοτάκη λίγο μετά τον ισχυρό σεισμό
Είναι σχεδόν θλιβερό, το πώς κάποιος πολιτικός, την ώρα ενός σεισμού, μίας θεομηνίας βρίσκει χρόνο να κάνει χαβαλέ σε πολιτικούς του αντιπάλους… Ο λόγος για τον Παύλο Πολάκη, που ακόμη μία φορά, επέλεξε σε μία κρίσιμη ώρα, να βγάλει «χολή» αστεϊζόμενος, στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού.
Επισύναψε φωτογραφίες που κάνουν αναφορά στην υποτιθέμενη κακοτυχία που φέρει το όνομα «Μητσοτάκης»
Στο αγαπημένο του μέσο, το Facebook, στράφηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προκειμένου να σχολιάσει τον σεισμό που έπληξε την Αττική, με επίκεντρο τη Μαγούλα, κάνοντας…χιούμορ και αποδίδοντας -έμμεσα- τα απανωτά φυσικά φαινόμενα που έχουν χτυπήσει τη χώρα μας στον… «γκαντέμη» Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης έγραψε στο Facebook: «Υπομονή, ένα τσουνάμι,μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετωριτη έμεινε…. Πυρκαγιά ,χαλαζόπτωση,πλημμύρα και σεισμός έγιναν …. γρήγορα ΥΓ ο λοιμός και ο λιμός έπονται του κύκλου των φυσικών φαινομένων… Υγ2 μερικές φωτό απο το «γλέντι» που γινεται στο δίκτυο…». Στη συνέχεια επισύναψε και κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και κάνουν επίσης αναφορά στην υποτιθέμενη κακοτυχία που φέρει το όνομα «Μητσοτάκης». Ολόκληρη η ανάρτησή του:


Ολόκληρη η ανάρτησή του: