Δευτέρα, Ιουλίου 15

Η Σιωνιστική Δύση δολοφόνησε τον Καντάφι και για το πετρέλαιο της Λιβύης και για το νερό της!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
Η Σιωνιστική Δύση δολοφόνησε τον Καντάφι και για το πετρέλαιο της Λιβύης και για το νερό της!Η Σιωνιστική Δύση δολοφόνησε τον Καντάφι και για το πετρέλαιο της Λιβύης και για το νερό της!
ΠΗΓΗ
THE MURDER OF MUAMMAR GADDAFI: THINGS ARE NOT AS THEY SEEM
Ο Καντάφι αρνήθηκε να προβεί στην υποβολή προσφορών στο παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ που επικεντρώνεται στους Rothschild σε 5 τομείς:



(ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ)
• Μια Αφρικανική Ένωση με κέντρο το Καντάφι με κοινό νόμισμα εδώ και εδώ
• Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης στο Καντάφι εδώ
• Ο Καντάφι έχει στην κατοχή του 150 τόνους χρυσού εδώ
Τον Ιούλιο του 2011, ο γιος και ο κληρονόμος του Μουαμάρ Καντάφι, Σαΐφ αλ-Ισλάμ, δήλωσαν ότι δεν είναι μόνο το «μαύρο χρυσό» (πετρέλαιο) της Λιβύης που θέλει η Σιωνιστική Δύση, αλλά ο «μπλε χρυσός» (νερό) της Λιβύης – τα 500 μίλια από το Σύστημα Υδροφορέων της Νubian Sandstone που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της Λιβύης.
Το Nubian Aquifer είναι η μόνη πηγή γλυκού νερού που παραμένει στη Βόρεια Αφρική και έτσι είναι το επίκεντρο αυτού που έχει γίνει γνωστό ως «Ο Πόλεμος του νερού».
Δύο γαλλικές επιχειρήσεις ύδρευσης, οι μεγαλύτερες στον κόσμο, η Veolia και η Suez SA «, λέει ο Al-Islam, θέλουν να είναι ιδιοκτήτες της Nubian Aquifer, καθώς θα κάνουν αμέτρητα δισεκατομμύρια κέρδη από τα τρόφιμα που παράγονται από το νερό.
Τόσο η Veolia όσο και η Suez SA, όπως και όλες οι πολυεθνικές εταιρείες, ασφαλώς χρηματοδοτούνται από το κεφάλαιο της εβραϊκής οικονομίας. Και η Louis Dreyfus International, μια εβραϊκή γαλλική εταιρεία, θα ήταν προφανώς ο μεσίτης τροφίμων.
Ο Αλ-Ισλάμ επισημαίνει ότι κάθε δάνειο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, που ελέγχονται από το Σιωνιστικό Εβραϊκό, εκδίδεται με την προϋπόθεση ότι το θύμα-έθνος πωλεί τα ύδατά του σε ιδιώτες επενδυτές.  Εδώ, εδώ, & εδώ.
Φαίνεται ότι η μαρτυρία του Saif al-Islam εναντίον του Σιωνιστικού Εβραϊσμού έχει σιωπηθεί για πάντα, και μια τέτοια προσπάθεια αποσιώπισης ήταν η επιχείρηση της Δύσης να τον περικυκλώσει από τους Σιωνιστές αντάρτες της Λιβύης στις 20 Οκτωβρίου 2011, την ίδια μέρα που ο πατέρας του συλλήφθηκε και δολοφονήθηκε ανελέητα.
Η κύρια απειλή του Καντάφι για το τραπεζικό καρτέλ του Διεθνούς Εβραϊκού ήταν το σχέδιό του για ένα κοινό αφρικανικό νόμισμα – το λαϊκό δηνάρων της Λιβύης – το οποίο θα αντικατέστησε το βασικό νόμισμα στην Αφρική το αμερικανικό δολάριο, τη βρετανική λίρα και το γαλλικό φράγκο.
Τα συμφέροντα των εβραϊκών τραπεζών διακυβεύονταν σαφώς καθώς το αμερικανικό δολάριο διατηρείται από την Εβραϊκή κυβέρνηση της Federal Reserve Bank. Η βρετανική λίρα από την Εβραϊκή Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας. και το γαλλικό φράγκο από την εβραϊκή Banque de France.
Δεν αποτελέι καθόλου έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι οι τρεις κύριοι εισβολείς της Λιβύης –  Αμερικής, Αγγλίας και Γαλλία– των οποίων οι ηγέτες που εξαγόραστηκαν στους Σιωνιστές: ο Ομπάμα, ο Κάμερον και ο Σαρκοζί, απολαυσαν τον βάναυσο και αργό φόνο του αρχηγού της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι!

grothia.gr