Παρασκευή, Ιουλίου 5

Κυριακή, η Νέμεση των «ετερόκλητων όχλων»


Θα τιμωρήσουν στις κάλπες της 7ης Ιουλίου την αφύσικη και παράδοξη επίθεση μιας κυβέρνησης στον ίδιο τον λαό της χώρας
Από τον
ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*

Ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή θα ηττηθεί κατά κράτος. Ο λόγος δεν είναι ότι ο λαός θαμπώθηκε από το πρόγραμμα της Ν.Δ., το οποίο αμφιβάλλω εάν έχει διαβάσει έστω το 10% του εκλογικού σώματος. Η συντριπτική πλειονότητα διαβάζει μόνο τίτλους και ό,τι πιάσει το αυτί της στην τηλεόραση.


Το ρεύμα είναι να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, να πάει στο ανάθεμα αυτή η μηδενιστική ανορθογραφία στην Ιστορία μας, δεν υπάρχει κανένα παλλαϊκό αίτημα όλο ελπίδα να έρθει ο Μητσοτάκης. Πώς το 2004 ένιωθες την προσδοκία του κόσμου να έρθει ο Καραμανλής να επανιδρύσει το κράτος που έμεινε όπως ήταν και έπιασε αράχνες; Καμία σχέση. Θα είναι τιμωρητική, αρνητική και όχι θετική ψήφος, και ένα μεγάλο κομμάτι θεωρεί καλύτερη τιμωρία την ψήφο στη Ν.Δ. Ο κόσμος πιάνει τον Κυριάκο από τα πόδια για να τον κοπανήσει στο κεφάλι του Τσίπρα και μετά θα περιμένει στη γωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τιμωρείται γιατί επιτέθηκε στον ίδιο τον λαό. Οι ανακυκλωμένοι ημικομμουνιστές μας, νυν μνημονιακοί κι αείποτε μηδενιστές, θεώρησαν την εξουσία χρυσή ευκαιρία να πειραματιστούν με όλο το ιδεοληπτικό σκουπιδαριό που είχαν δεκαετίες στο κεφάλι τους. Πράγματα, που πριν τα έλεγαν και γίνονταν κοινωνικά και πολιτικά απόβλητοι, τα ξεστόμιζαν πλέον φάτσα κάρτα, χαιρέκακα, σαδιστικά, με ηδονή και στιλ «τώρα είμαστε εξουσία και θα φάτε στη μάπα όλα όσα μας περιθωριοποιούσαν».
Από τις Πρέσπες, την αμφισβήτηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, της ίδιας της διαχρονίας και ιστορικής συνέχειας του Εθνους, ως τα παλαβά με την «εβδομάδα έμφυλων ταυτοτήτων» στα σχολεία και τα κατάπτυστα κοινωνικά πειράματα σε 13χρονα παιδιά, οι συριζαίοι μηδενιστές σε κάθε ευκαιρία έφτυναν τους Ελληνες στο πρόσωπο.
Τους έβρισαν, τους συκοφάντησαν, άσκησαν ολοκληρωτική βία και πρακτικές σε βάρος τους. Ιδεοληψίες με ποσοστά αποδοχής δέκατα του πυρετού έγιναν επίκεντρο του δημόσιου λόγου, τις επέβαλαν ή προσπάθησαν να τις επιβάλουν με αυταρχισμό και συχνά χυδαίο τσαμπουκά, που τώρα που είναι σε αποδρομή φαντάζει γκροτέσκος.

Το «Κύριε διοικητά, θα κρατηθούν όλοι» του Καραγιαννίδη μπήκε ήδη στο πάνθεον της ελληνικής κωμωδίας. Δεν ξέρω εάν, όταν δεν «συλλαμβάνει», βγάζει δόντια ή ξεβουλώνει νεροχύτες, αλλά αυτήν τη μαχαλομαγκίαση, υπό τους γέλωτες και την ειρωνεία του πλήθους, θα τη θυμάται η υποψία τσίπας που έχει θαφτεί κάτω από τις βαριές στοιβάδες αριστερής παχιάς παχιάς διεθνιστικής πέτσας και θα δαγκώνεται. Σε αυτόν και κάτι άλλους βαστάζους της ντροπής των Πρεσπών βλέπω να πέσει κατράμι την Κυριακή το βράδυ.

Η πέραν φάσης φαντασίας υποχώρηση στις απαιτήσεις του σκοπιανού σοβινισμού, η τεράστια βλάβη των εθνικών συμφερόντων από όσους διαπραγματεύθηκαν, υπέγραψαν, υπερψήφισαν και υπερασπίζονται την επαίσχυντη συμφωνία θα τιμωρηθεί αυστηρά. Θα το ξαναπώ: Ο μέσος Ελληνας νιώθει ότι ο πρωθυπουργός, ο Κοτζιάς και πολλοί άλλοι κυβερνώντες μπήκαν μέσα στο σπίτι του και πρόσβαλαν τη μάνα του. Επιτέθηκαν στην ταυτότητα των πολιτών, επιτέθηκαν στην ίδια την Ιστορία και, όταν ο λαός αντέδρασε μαζικά, οι εξουσιαστές, που αγνοούν τον αρχέγονο φυσικό νόμο, πως ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει, θύμωσαν και τον έβρισαν.
Οι «ετερόκλητοι όχλοι» των συλλαλητηρίων, οι «γραφικοί», οι «ακραίοι», οι «θρησκόληπτοι», οι «φασίστες», συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον του 40% των ίδιων των πάλαι ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, θα τιμωρήσουν αυτή την αφύσικη και παράδοξη επίθεση μιας κυβέρνησης στον ίδιο τον λαό της χώρας.

Σε αυτά προσθέστε και το βατερλό της σχέσης με τους δανειστές. Πωλείται αριστερό νταούλι αμεταχείριστο και το πρώτο Μνημόνιο λίγο τσαλακωμένο στην άκρη και με έναν λεκέ από το χαβιάρι του Βαρουφάκη, σετ μαζί με τα αριστερά Μνημόνια. Η Μέρκελ έδωσε χαριτωμένα φιλικά μπατσάκια στο μάγουλο του Τσίπρα και των υπουργών του και οι σύντροφοι των Μπολιβαριστών φέρνουν πίσω το γερμανικό μπαλάκι πιο γρήγορα και από Γκόλντεν Ριτρίβερ, ενώ υπάκουοι και μοιραίοι κρατούν ορθάνοιχτοι την πόρτα στους αναφομοίωτους εποικιστές και διευκολύνουν τα δουλεμπορικά δίκτυα των αλληλέγγυων, τα οποία στελεχώνει αθρόα το παρακράτος της Αριστεράς.

Η πικρή αλήθεια, όμως, είναι ότι ο επερχόμενος συμφωνεί στα βασικά με τον απερχόμενο, η διαφορά είναι στη γραβάτα και ίσως στη δημόσια τάξη: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις, δηλαδή Βόρεια Μακεδονία, η δε Συμφωνία των Πρεσπών στα εικονίσματα, μην τη θίξει κάνας «ακραίος», πολιτική «βελτίωσης των συνθηκών για τους μετανάστες», δηλαδή συνέχιση της πολιτικής του καλωσορίσματος και της συμμόρφωσης στις επιταγές του Σόρος και του διεφθαρμένου διευθυντηρίου των Βρυξελλών, συνέχιση εφαρμογής και επέκταση της σκληρής ατζέντας του δικαιωματισμού, εφαρμογή μέχρι κεραίας της συνταγής της σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας, των μεγάλων πλεονασμάτων, της εκχώρησης όλου του πλούτου και των πόρων του Εθνους, διά του Υπερταμείου, στους δανειστές ώσπου να σβήσει ο ήλιος και του κοινωνικού δαρβινισμού στα εργασιακά και στο Ασφαλιστικό.
Σε άλλα νέα, η ψαλίδα υπέρ του θανάτου και κατά των γεννήσεων Ελλήνων μεγαλώνει, η Τουρκία αυξάνει ραγδαία την ισχύ της, συνεχίζει τον Αττίλα ΙΙΙ στην Κύπρο, απειλεί στο Αιγαίο, η Θράκη γκριζάρει και ακόμη και η Ν.Δ. ψωνίζει υποψηφίους από το DEB, οι τουρκικές Ε.Δ. πολεμούν στο Κουρδιστάν και στη Λιβύη, και εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες.

Ολα καλά λοιπόν, απλά την Κυριακή μην ξεχάσετε να τακτοποιήσετε τα τέκνα της ελίτ. Αλλιώς θα πρέπει να πάνε να δουλέψουν, και ο βασικός μισθός δεν φτάνει ούτε για ένα Σαββατοκύριακο στη Μύκονο...
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

 dimokratianews.gr