Τρίτη, Ιουλίου 30

Ο Τζόνι Ντεπ αιμόφυρτος και καμμένος στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την Αμπερ Χερντ (φωτο)

1
Μια φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ από το νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί αιμόφυρτος και καμμένος μετά από καβγά με την τότε σύζυγό του Αμπερ Χερντ, δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail.
Στην φωτογραφία φαίνεται ο ηθοποιός ξαπλωμένος με κλειστά τα μάτια σε φορείο νοσοκομείου, ενώ ένας πρόχειρος επίδεσμος βρίσκεται γύρω από το χέρι του και ένα μεγάλο σημάδι φαίνεται στο
μάγουλό του.
Ο ίδιος, που υποστήριζει πως η Άμπερ Χερντ ήταν εκείνη που ασκούσε την κακοποίηση στο γάμο τους, εις βάρος του, ισχυρίζεται πως σε εκείνον τον καβγά, η ηθοποιός του είχε κόψει το δάχτυλο χρησιμοποιώντας σπασμένο μπουκάλι και τον είχε κάψει στο μάγουλο με το τσιγάρο της!
Ο καβγάς είχε γίνει το 2015 και σήμερα, σε αγωγή που κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ αναφέρει ότι τότε η Χερντ είχε σβήσει το τσιγάρο της στο πρόσωπό του.
Από την πλευρά της εκείνη, διά μέσου του δικηγόρου της, δηλώνει πως η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα και πως είναι μια προσπάθεια του ηθοποιού να αντιστρέψει την εις βάρος του υπόθεση.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και περιλαμβάνεται στην δικογραφία αγωγής 50 εκατ. δολαρίων του Τζόνι Ντεπ κατά του δημοσιογραφικού ομίλου News Group Newspapers Limited, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα The Sun και της οποίας ο αρθρογράφος Dan Wootton σε άρθρο του το 2018 είχε πει για τον ηθοποιό πως είναι «αυτός που δέρνει γυναίκες».


  • makeleio.gr