Κυριακή, Ιουλίου 21

Δεν φαντάζεστε τι έχει πάντα στην τσέπη της η βασίλισσα Ελισάβετ

Δεν το περιμέναμε!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι κουβαλάει πάντα στην τσέπη της; Δεν πάει το μυαλό σας!
Κάτι πραγματικά κοινό, που όμως δεν μπορείς να φανταστείς ότι το κουβαλά μια βασίλισσα, έχει η Ελισάβετ πάντα στην τσέπη της.
Ενα κινητό τηλέφωνο!
Αν και η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να δώσει την εικόνα ότι δεν χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα, ουκ ολίγες φορές, οι κάμερες έχουν εντοπίσει τα νεαρότερα μέλη των Βρετανών royals να
χρησιμοποιούν τα κινητά τους. Αλλά το ότι και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει το δικό της κινητό τηλέφωνο και το κουβαλά πάντα μαζί της η ίδια προκάλεσε έκπληξη στη Βρετανία.
Το δώρο του γιου της που κουβαλά πάντα μαζί της η βασίλισσα Ελισάβετ



Σύμφωνα με το The Telegraph, το 2001 η βασίλισσα Ελισάβετ, έλαβε ως δώρο ένα κινητό τηλέφωνο από τον γιο της, τον Πρίγκιπα Αντρέα και από τότε το χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με την οικογένειά της και με το στενό κύκλο των φίλων της και συνεργατών της. Μάλιστα, εκείνη την εποχή που η βασίλισσα έλαβε το δώρο από τον γιο της, απαγορευόταν στο προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο Balmoral, στο Sandringham και στο κάστρο του Windsor να έχει μαζί του και να χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα, εκτός εάν ήταν απαραίτητο για τη δουλειά τους.

Είναι προφανές ότι η βασίλισσα δεν παραβαίνει τους κανόνες που η ίδια θέτει χρησιμοποιώντας το κινητό της, καθώς ποτέ μα ποτέ δεν θα την δει κανείς να μιλάει στο τηλέφωνό της ενώ βρίσκεται σε δημόσια θέα. Εχει ωστόσο πάντα μαζί της το κινητό της στην τσάντα της ή την τσέπη της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βασίλισσα Ελισάβετ γέλασε πολύ όταν ο εγγονός της Πρίγκιπας Χάρι, της έφτιαξε ένα μήνυμα για τον τηλεφωνητή: «Λοιπόν, είμαι μακριά από το θρόνο. Για να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον Φίλιππο πατήστε ένα, για τον Κάρολο πατήστε δύο, για τα corgis πατήστε τρία».
Και ipad η βασίλισσα Ελισάβετ

Και μην νομίσετε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μείνει πίσω τεχνολογικά και κυκλοφορεί με κάποιο παλιό μοντέλου κινητού. Ολα αυτά τα χρόνια παρακολουθεί την τεχνολογία και αλλάζει τακτικά το κινητό της. Εκτός από το κινητό της χρησιμοποιεί και το iPad της. Για τη φόρτιση του κινητού της φροντίζουν οι βοηθοί της ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθαν στη γιαγιά τους να στέλνει μηνύματα.