Παρασκευή, Ιουλίου 19

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως αυτός πρέπει να πάρει το Νόμπελ Ειρήνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών



Γράφει ο Πιτσιρίκος

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως θα πρέπει κι αυτός να είναι υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης -μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα- για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι σωστή και ωφέλιμη για την Ελλάδα, οπότε θα την στηρίξει με νύχια και με δόντια.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως θα πρέπει κι αυτός να είναι υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών -μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα- γιατί είναι αυτός που θα την εφαρμόσει ως πρωθυπουργός.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως το σωστό είναι να πάρει μόνος του το Νόμπελ Ειρήνης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας που πέρασε τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδότης, ενώ αυτός που θα την εφαρμόσει είναι πατριώτης.

Σε ό,τι αφορά τα όσα έλεγε προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως είναι γνωστό ότι σε μια προεκλογική περίοδο οι πολιτικοί λένε ψέματα για να πείσουν τα χάπατα να τους ψηφίσουν και να νικήσουν στις εκλογές.


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «δεν φταίω εγώ αν υπάρχουν καθυστερημένοι που μας πιστεύουν ακόμα τους πολιτικούς, ούτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που χάφτουν τις εθνικιστικές παπαριές του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε».

«Λυσσάξανε ο Μαρινάκης με τον Αλαφούζο να με κάνουν πρωθυπουργό, εγώ φταίω;» συμπλήρωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως είχε ενημερώσει την αμερικάνικη πρεσβεία, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση πως είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και πως κάνει ότι αντιδρά μόνο και μόνο για να αρπάξει τις ψήφους των καθυστερημένων.

(Πρέπει κάποτε να εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο ότι για όσα άσχημα έχουν συμβεί στη χώρα μας ευθύνεται μόνο το ότι πάρα πολλοί Έλληνες είναι ηλίθιοι.)