Παρασκευή, Ιουλίου 19

ΑΔΑΛΗΣ : ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ (Golden Visa) ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΜΕΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ;


Γιωργος Αδαλης
Κυριάκο, δεν ξεκίνησες καλά. Λίγο πριν ανακοινώσεις τους γ.γ. της Κυβέρνησης, ανάρτησα μια δημοσίευση στο FB για τον Αξαρλιάν, τον Κουφοντίνα και την 17Ν. Από την περίοδο που όλη η Ελλάδα περίμενε καθημερινά πότε θα βγει η νέα αποκάλυψη των AegeanTimes για την εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ. Και την διάβασες. Το ξέρω ότι την διάβασες γιατί σου την φέρανε στο χέρι.

Την ιστορία αυτή με την υπόθεση παράδοσης του Κουφοντίνα, δεν στην έγραψα τυχαία. Ήξερα ότι ήθελες να πάρεις «πακέτο» μαζί με τον Χρυσοχοίδη, όλο το σύστημα των τότε στρατηγών της ΕΛΑΣ. Γι αυτό άλλωστε έκανες πρόταση στον Νασιάκο, να είναι άτυπος σύμβουλός σου!
Δεν θα στα χώσω ακόμα… Θα αρκεστώ να κάνω –μόνο- περιγραφές γιατί θέλω να διαπιστώσω, αν τελικά, είσαι ΕΣΥ αυτός που κουμαντάρεις τη ΝΔ ή η αδερφή σου η Ντόρα. Δεν έχω καταλήξει ακόμα.
Την περίοδο εξάρθρωσης της 17Ν, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ., ήταν ο Ταξίαρχος τότε, Λευτέρης Οικονόμου που ενημέρωνε καθημερινά για τις εξελίξεις. Εμείς οι παλιοί τον θυμόμαστε σαν χτες. Αργότερα έγινε Αρχηγός της ΕΛΑΣ και διετέλεσε και υφυπουργός σε διάφορες Κυβερνήσεις.
Δεν αμφισβητώ ότι είναι ένας καλός Αξιωματικός της Αστυνομίας. Το αντίθετο μπορώ να πω. Αλλά Κυριάκο Μητσοτάκη, τα ΜΜΕ που είναι φίλα προσκείμενα στη ΝΔ, δεν κατηγορούσαν επί μήνες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αλώθηκε από το «Σύστημα Sorros» και έδωσε δουλίτσες με ουρά σε εταιρία συμφερόντων του Sorros στην περιβόητη υπόθεση των VISA στο ΥΠΕΞ; Δεν κατηγορούσαν νυχθημερόν τον Κοτζιά και ο Κοτζιάς έκανε τον … Κινέζο; Δεν τρέχουν για όλο αυτό στα δικαστήρια ο Κοτζιάς μαζί με τον Καμμένο;
—> Ποια είναι η Global Visa Center World Hellas Κυριάκο;
Να σου πω ποια είναι: Στις 21 Ιουλίου του 2015 δυο συνταξιούχοι διπλωμάτες κι ένας συνταξιούχος αστυνομικός την ίδρυσαν με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 24.000 ευρώ. Οι διπλωμάτες ήταν ο Δημήτρης ο Πλατής και ο Αλέξιος ο Ζέπος. Ο τρίτος ήταν ο Λευτέρης Οικονόμου!!!
Αυτή την εταιρία δεν κατηγόρησε ο Καμμένος για την περιβόητη πλέον αυτή υπόθεση με τις ΒΙΖΕΣ; Πριν το 2015, ο Οικονόμου ήταν υφυπουργός της Προστασίας του Πολίτη. Μετά έκανε την εταιρία για την οποία τα Νεοδημοκρατικά ΜΜΕ είχαν χαλάσει τον κόσμο για τα διαβατήρια και τις βίζες. Και το είχαν αποκαλέσει όλο αυτό ως αμαρτωλή σύμβαση του συστήματος George Sorros.
Η Golden Visa έφερε στα ταμεία του κράτους 1.5 δις. Από 300 αιτήματα που είχαμε ετησίως ως το 2013, ξαφνικά τα αιτήματα έγιναν 40 την … ημέρα! Ετσι, 1.700 Κινέζοι, 1.000 Ρώσοι, 400 Τούρκοι κι άλλοι τόσοι Αιγύπτιοι, αγόραζαν σπίτια στην Ελλάδα, κατέθεταν ποσά, κι αποκτούσαν το δικαίωμα της απόκτησης Golden Visa στην Ελλάδα, δηλαδή στην … Ευρώπη!
Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έκανες γ.γ. του Υπουργείου, τον πρώην Αρχηγό της ΕΛΑΣ Τσουβάλα, ον οποίο πέρυσι τέτοια εποχή τον κατηγορούσες για την καταστροφή και τους 101+ νεκρούς, όλοι αναρωτιούνται, τι σε οδήγησε να τον αναβαθμίσεις; Πέρυσι τον κατακεραύνωνες κι έλεγες «πως μπορεί και κοιμάται ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ με τέτοια καταστροφή»; Φέτος τι έγινε Κυριάκο; Μήπως ο Κώστας Τσουβάλας, σου εξήγησε τι … είδους όνειρα και εφιάλτες είδε μετά το «Μάτι»;
Συμπάθα με Κυριάκο που αποκαλύπτω νωρίς-νωρίς, πράγματα που σκόπευα να αποκαλύψω αργότερα, αλλά όλοι εμείς που είμαστε τρεις δεκαετίες στο κουρμπέτι, δεν μπορούμε να χαραμίσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο υπομονής…
Κυριάκο, ξέρεις καλά ότι 15 χρόνια διαχείρισης όλης της ειδησεογραφικής πληροφορίας σε μια εφημερίδα τεράστιας κυκλοφορίας, με έχουν βοηθήσει να μπορώ ανά πάσα στιγμή να γνωρίζω ΤΕΣΣΕΡΑ πράγματα:
– ΠΟΙΟΣ
– ΠΟΥ
– ΠΟΤΕ και …
-ΓΙΑΤΙ
Δεν ξεκίνησες καλά Κυριάκο. Κι όπως κατάλαβες, δεν πρόκειται να επενδύσει επάνω σου, κανείς από μας, ούτε ένα δευτερόλεπτο πίστωσης … χρόνου, απλά γιατί όλοι την πάτησαν χοντρά με τον Τσίπρα. Και επανάλληψη δεν θα υπάρξει!
ΥΓ1.
Κυριάκο, μπορεί να είμαστε ΠΟΛΛΟΙ που χαιρόμαστε γιατί ξεκουμπίστηκαν οι Εθνοτερμίτες του Τσίπρα. Δυστυχώς για σένα, δεν σημαίνει –αυτόματα- ότι χαιρόμαστε που ήρθες … εσύ! Γιατί κουβαλάς μέσα στο κόμμα σου το Σημιταριό στον οικονομικό τομέα, ακριβώς όπως το κουβαλούσε κι ο Τσίπρας…
ΥΓ2.
Θα το πω και μια τελευταία φορά Κυριάκο. Δεν αμφισβητώ ότι όλοι αυτοί γύρω από τον Χρυσοχοίδη, ήταν επαγγελματίες Αστυνομικοί και μέσα στον ορυμαγδό των «Δημοσίων Υπαλλήλων», κατάφεραν να επιδείξουν έργο. Αυτό που σου λέω εδώ και μέρες, είναι ότι η Τρομοκρατία στην Ελλάδα ουδέποτε εξαρθρώθηκε. Ασχέτως από όλα αυτά, σου υπενθυμίζω ότι η παραμονή σου στην Εξουσία θα εξαρτηθεί απ΄την στάση σου στο Σκοπιανό ζήτημα κι όχι από το άβατο των Εξαρχείων! Για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΠΕΣΕ ο Τσίπρας και φαίνεται ξεκάθαρα ότι προτίθεσαι να ακολουθήσεις τον ίδιο ακριβώς δρόμο. Εδώ θα είμαστε Κυριάκο, γι αυτό μην ξεχνάς:
ZHTΩ H EΛΛΑΔΑ – ZHTΩ H MAKEΔONIA