Τετάρτη, Οκτωβρίου 23

Κύριε Μιχάλη, όλα καλά; Σπείρα Αλγερινών γρονθοκόπησε Έλληνα στην μέση του δρόμου!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΥΛΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΖΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ;;
algeriinoi_
Δεν προλαβαίνουμε να μεταδίδουμε τις ειδήσεις που αφορούν επιθέσεις αλλοδαπών κατά Ελλήνων, με την ατμόσφαιρα στα κέντρα μεγάλων πόλεων και όχι μόνο να θυμίζει με «προεόρτια» πολέμου πόλεων.
Στο νοσοκομείο κατέληξε νεαρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε στην πλατεία Εξαρχείων, από σπείρα Αλγερινών, όπως του ανέφερε η Αστυνομία.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR»: Οι πέντε δράστες κάθονταν στην πλατεία Εξαρχείων και μόλις είδαν τον νεαρό έτρεξαν κατά πάνω του. Άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι για να τον ληστέψουν.
«Μου λένε το κινητό… Κάνω να φύγω κι εκεί που κάνω να φύγω να τους απωθήσω κάπως, αρχίζουν και με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Καταλαβαίνω ένα χέρι. Μου αρπάζει το κινητό εκείνη τη στιγμή. Δέχθηκα περίπου 6 – 7 χτυπήματα κυρίως γροθιές» δήλωσε το θύμα της επίθεσης.
Ο νεαρός έφευγε απο μπαρ της οδού Θεμιστοκλέους και κατευθυνόταν προς την Οδό Στουρνάρη. Ο ξυλοδαρμός έγινε στη Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη, μπροστά από την πλατεία Εξαρχείων. «Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω ειναι ότι οι δύο μιλούσαν πάρα πολύ καλά ελληνικά. Οι άλλοι σπαστά. Απ’ότι μου είπανε από την αστυνομία, πρέπει να είναι σπείρα αλγερινών που συχνάζουν πλέον στα Εξάρχεια» είπε το θύμα.
Στο βίντεο που θα δείτε, πολλοί ζητούν «τάξη και ασφάλεια»…





.makeleio.gr