Σήκω Γέρο του Μοριά να δεις τα χάλια μας:Ειδήσεις στην Αραβική γλώσσα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης!

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !
Tρίζουν τα κόκκαλα του Γέρου του Μόρια. Δεν θα φαντάζονταν πρι λίγα χρόνια οι επαναστάτες ότι θα έδιναν την ζωή τους, για να έρθουν μετά από χρόνια οι νεοέλληνες και να δώσουν στους Άραβες, δηλαδή σε αυτούς που τότε πολεμούσαν με τον Ιμπραήμ, ίσα δικαιώματα.

Η χώρα μας βρίσκεται υπό εισβολή και αντί να πάρουμε μέτρα, τρώμε μόνοι μας τα μάτια.


Κάνουμε απίστευτα δώρα στον Ερντογάν, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς το σχέδιο αποσταθεροποίησης του Ελληνισμού, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Έτσι λοιπόν, η δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, έχει ολιγόλεπτο δελτίο ειδήσεων στην Αραβική! Ναι, καλά διαβάσετε. Δεν χρειάζεται πλέον να κάνου πολλά οι μετανάστες, τους τα δίνουμε εμείς απλόχερα.


Οι εικόνες της άλωσης σε χώρες όπως η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ήρθαν τώρα και στην Ελλάδα. Σε λίγο θα γίνει υποχρεωτική και η μπούρκα, ενώ θα… απαγορεύεται να φοράμε και Σταυρούς, διότι αυτό θα ενοχλεί τους μουσουλμάνους!

Η σημερινή Κυβέρνηση, όπως και η προηγούμενη, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έχει δώσει μήνυμα έλευσης μεγάλων μαζών μουσουλμάνων στη χώρα μας, με προοπτική είτε να μεταβούν στην Ευρώπη ή να παραμείνουν οριστικά εδώ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν εγκατασταθεί δεκάδες αν όχι εκατοντάδες ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) με μουσουλμανικό προσωπείο αμιγώς ή καμουφλαρισμένο, που ενεργούν στην πραγματικότητα ως κοινοί διακινητές, σε συνεργασία με την ανατολική ακτή.

Καληνύχτα Ελλάδα!