Κυριακή, Νοεμβρίου 3

Μ@ΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΕΣ! ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ Π@Δ@ΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

1
Δείτε τί δηλώνουν και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το τί μας ετοιμάζουν! Το Μακελειό είναι εδώ καθημερινά για να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!!

Η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που εκτυλίσσεται σε τρία μέτωπα: Την αποσυμφόρηση των νησιών που στενάζουν καθώς οι δομές δέχονται αυτή τη στιγμή πολλαπλάσιο αριθμό ατόμων από αυτό που μπορούν να φιλοξενήσουν, την μετεγκατάσταση ανθρώπων στην ενδοχώρα και την αντιμετώπιση των τοπικών αντιδράσεων και κυρίως την αντιμετώπιση των νέων
αφίξεων. Σ’ αυτό το πλαίσιο ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον Σκάι επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχθεί απεριόριστο αριθμό μεταναστών. Αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχουν σημειωθεί σε διάφορες περιοχές για την προώθηση μεταναστών στην ενδοχώρα, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση στα νησιά, ο υπουργός Εσωτερικών σχολίασε ότι πρέπει να «βάλουμε όλοι πλάτη» για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Όπως εξήγησε: «Γίνεται μία πολύ συντονισμένη προσπάθεια να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στη Μυτιλήνη και στη Σάμο γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαρκής ροή μεταναστών προς τα νησιά μας και προς την πατρίδα μας. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Συντονισμένα και οργανωμένα θα υπάρξει μετακίνηση ενός αριθμού μεταναστών προς κέντρα στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Η προσπάθεια που γίνεται είναι η κατανομή να είναι όσο γίνεται πιο αναλογική. Όλοι μαζί θα επωμιστούμε το βάρος γιατί όλοι μαζί πονάμε γι’ αυτό που συμβαίνει στη Μυτιλήνη και τη Σάμο. Δεν θα αφήσουμε αβοήθητους τους συμπατριώτες μας εκεί».Θα μεταφέρουμε τους μετανάστες σε όλη την Ελλάδα όσοι κι αν είναι αυτοί που δυστυχώς μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται με τρομερή ταχύτητα.