Πέμπτη, Νοεμβρίου 7

Αμαρτωλές καλόγριες και piercing στις μύτες για να γίνουν πιο ελκυστικά τα θρησκευτικά προτάσσει η Κεραμέως



Σε μία εποχή που το θρησκευτικό αίσθημα φαίνεται να φθίνει περισσότερο κι από τις σύγχρονες μακεδονομαχίες η Νίκη Κεραμέως έχει βάλει ως μεγάλο στόχο να ανατρέψει την κατάσταση κάνοντας πιο ελκυστική την διδασκαλία των θρησκευτικών.
Όπως μας αποκαλύπτουν πηγές που πρόσκεινται στην υπουργό, η κυρία Κεραμέως που διακρίνεται για τις εκσυγχρονιστικές αντιλήψεις της και το προοδευτικό της πνεύμα, σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές τόσο στα βιβλία όσο στον τρόπο διδασκαλίας.

Σχετικά με το δεύτερο σκέλος, κρίνει πως επιβάλλεται μία αλλαγή της εικόνας. Καθηγητές που μοιάζουν υπέργηροι ακόμα κι αν δεν έχουν πατήσει τα 40 καθώς και παπάδες δίνουν την εντύπωση ενός πεπαλαιωμένου μοντέλου που δεν κερδίζει πλέον το σεβασμό της νέας ατίθασης γενιάς. Προκειμένου να αλλάξει αυτό, η διδασκαλία θα ανατεθεί πειραματικά σε νεαρής ηλικίας καλόγριες με περισσότερη τεχνητή ομορφιά και γενικότερα πιο μοντέρνα εμφάνιση ώστε να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των αγοριών και να κερδίσουν τον θαυμασμό των κοριτσιών.



Όσον αφορά στην διδακτέα ύλη, υπάρχει η σκέψη να γίνουν ορισμένες μικρές μεν αλλά κομβικές παραμετροποιήσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τα θρησκευτικά να έρθουν πιο κοντά στην σημερινή εποχή.
Ακολουθούν μερικές από τις επικρατέστερες προτάσεις:
  • Στον γάμο στην Κανά, ο Ιησούς κάνει το νερό βότκα αντί για κρασί.
  • Στην παραβολή του άσωτου υιού, οι ασωτίες του πρωταγωνιστή θα είναι ομοφυλοφιλικές.
  • Ο καλός Σαμαρείτης θα μετατραπεί σε καλό Βάζελο που σώζει ένα ετοιμοθάνατο Γάβρο μετά από επίθεση Μαδουρομπαοκσήδων.
  • Τα μαρτύρια του Ιώβ θα έχουν πιο bdsm χαρακτήρα.
  • Το κήτος που κατάπιε τον Ιωνά θα ονομαστεί Κράκεν.
  • Ο Νώε υπήρξε πρόεδρος του Ολυμπιακού Μεσοποταμίας.
  • O Μωυσής θα πάρει τις 10 εντολές σε τάμπλετ.
  • Στην εινονογραφία ο Γολιάθ θα έχει την εμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ενώ ο Δαβίδ του Βασίλη Τσιάρτα.
  • Το μήλο θα αντικατασταθεί από άπλυτα φύλλα συκής τα οποία με την εμπλοκή του Διαβόλου η Εύα έπεισε τον Αδάμ να τα πλύνει με αποτέλεσμα να χάσουν τον Παράδεισο κι έκτοτε το ανθρώπινο γένος να τυραννιέται.
  • Θα προστεθεί ο High Sparrow από το Game Of Thrones ως μάρτυρας.
Τέλος, θα εναρμονιστούν οι παπάδες με τις γραμμές του Χριστόδουλου που σχεδόν 20 χρόνια πριν είχε καταφέρει με ανέκδοτα και ατάκες τύπου “σας πάω” να φέρει την εκκλησία πιο κοντά στην νεολαία.
Έτσι, θα αρχίσουν να λένε ότι οι νέοι και οι νέες είναι ευπρόσδεκτοι και με τρύπες στην μύτη και με μπραζίλιαν, ο Αρκάς θα κάνει νέο αλμπουμάκι με την “Ζωή μετά” όπου στην κόλαση θα καίγονται αποκλειστικά τοιούτοι και ζαίοι ενώ οι παπάδες θα αλλάξουν εκφράσεις του τύπου “εν Χριστό αδερφέ” σε “εν Χριστό bro”.
Μυστικό όπλο θα αποτελέσει το λανσάρισμα των Παπαραπάδων (στα πρότυπα των Παπαροκάδων) με τραγούδια φάση: “200 αμήν και με φωνάζουν παπά”./libertin.gr