Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30

Άρθρο – κόλαφος για τον Κυριάκο: «Θα είναι θαύμα αν πάρεις το 19% που πήρε ο Σαμαράς το 2012…»

mitsotakis_
Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «ΒΗΜΑ» προκάλεσε αντιδράσεις.
Κυρίως στους… σαμαρικούς.
Είναι χαρακτηριστικό πως το γνωστό site που απηχεί τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού, με αφορμή τα όσα είπε για την Χάγη, έγραψε κατ’ αρχήν πως «…δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα από την δημοσίευση της αδιανόητης για Έλληνα πρωθυπουργό συνέντευξης που έδωσε ο Μητσοτάκης από το…
βήμα του κουμπάρου και γίνεται της… κολάσεως». Και προτρέπει τους “συμβουλάτορες να κάνουν μια μικρή βόλτα στο διαδίκτυο θα το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι».
«Συνεπώς… νεοφιλελεύθερα αδέρφια, για να μην οδηγηθεί η χώρα σε μια άνευ προηγουμένου κοινωνική έκρηξη με άγνωστες τις συνέπειες, εγκαταλείψτε πάραυτα τις μειοδοτικές μεθοδεύσεις. Διαφορετικά, θα μιλάμε για το τέλος μιας ακόμη αυταπάτης” αναφέρει το antinews.gr, απαριθμώντας τις “μετεκλογικές κυβιστήσεις του Μητσοτάκη” που ίσως έτσι, όπως λέει, τους τις συγχωρήσουν οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι: στη Συμφωνία των Πρεσπών, στο μεταναστευτικό, στην πάταξη της εγκληματικότητας, στην επιτελική αριστεία, ή στην οικονομία “που υποτίθεται ότι είναι και το ατού του“.
Και καταλήγει το άρθρο του antinews.gr: “ Γι΄ αυτό σου λέμε αγαπητέ Κυριάκο, μια είναι η λύση.
Κωλοτούμπα και στη Χάγη.
Είναι ο μοναδικός τρόπος για να επισκιαστεί η μετεκλογική ανακολουθία.
Αλλιώς, θα… σκάσουν όλα μαζί και θα σε εξαφανίσουν από τον πολιτικό χάρτη.
Θα είναι θαύμα αν πάρεις το 19% που πήρε ο Σαμαράς το 12’.
Θα μας πεις, το πρόσωπο που βρήκες για την Προεδρία της Δημοκρατίας έπειτα από βαθιά περισυλλογή… εις το βουνό ψηλά εκεί, ενδέχεται να θαμπώσει τους πολίτες και να ξεχαστούν τα πάντα.
Μακάρι…»

 makeleio.gr