Δευτέρα, Δεκεμβρίου 9

Ερχονται φαβέλες δίπλα στο Ελληνικό που δωρήθηκε “ανιδιοτελώς”. Λάβετε θέσεις


Ερχεται τόση φτώχεια και πείνα που δεν θα σας ενδιαφέρει πλέον τίποτα άλλο απο την επιβίωση.
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ


H Ελλάδα αλλάζει χωρίς τη γνώμη σας. Κοιμάσθε όρθιοι.
ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θα έλθει στιγμή που θα είστε ευτυχισμένοι αν ζείτε σε τέτοια σπίτια. Αλλοι θα ζούν με επιδόματα και θα έχουν σπίτια και άλλοι όχι. Λάβετε τα μέτρα σας. Η Ευρώπη μετασχηματίζεται σιγά-σιγά. Σας το λέω πρίν γίνει επίκαιρο. Λάβετε τα μέτρα σας.
Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Τον Καραμανλή ούτε στο χειρότερό σας όνειορο δεν πρέπει να τον βλέπετε. Συντονισθείτε μαζί μου πριν είναι πολύ αργά. Δεν μπορούν. Είναι εκτός κόσμου. Τα συμπεράσματα των ΜΜΕ είναι εκτός πραγματικότητας.  Αυτοί που ψηφίζετε δεν έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει. Υπακούουν μόνο και για όσο χρόνο τη χώρα χρειάζεται στην ανατολική Μεσόγειο. Σε μια νύχτα μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Δεν θα καταλάβετε πως συνέβη.
Κουνηθείτε πριν είναι αργά. Είστε μόνοι και χωρίς ηγέτες. Είναι όλοι η αφρόκρεμα του ξυρίσματος! Πεθαμένοι απο χέρι είστε.
ΕΝΑ PROJECT ΜΕ ΔΕΚΑ ΛΑ ΜΑ ΚΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
Σε ένα εξάμηνο αυτό το project θα μπορούσε να τρέχει στη χώρα, αν το έτρεχα εγώ και αν υπήρχε “υπακοή χωρίς ερωτήσεις” και “συνεργασία”.  Αυτοί που ψηφίζετε θα το έτρεχαν σε τρία με τέσσερα χρόνια στη καλύτερη εκδοχή. Οι απέξω όμως θα έφτειαχναν τότε κάτι καλύτερο. Η διαφορά ανταγωνιστικότητας στην οικονομία μιας χώρας εκφράζεται σε οικονομική ύφεση. Σας τα έχει πεί και ο Στουρνάρας του Σημίτη αυτά και ο Πατούλης και Μ. Λάκας στο Μαξίμου απο το Harvard… Ας μη πώ άλλα.
Η Ελλάδα χρειάζεται πολλά τέτοια projects για να φτάσει στο επιπεδο των άλλων στην ΕΕ.
  • Δεν χρειάζεται να στήνει προβλήματα για να παίρνει λεφτά απο την ΕΕ.
  • Δεν χρειάζεται μόνο οικονομολόγους και φυτευτούς.
Ορους μόνο εγώ. Τα κοιτάσματα εγώ σεν σας είπα που είναι; Εγώ δεν αναγνώρισα σε τηλεοπτική εκπομπή τα κοιτάσματα της PGS που διέρρευσαν για ένα δεκάλεπτο στη site της εταιρείας (κατά λάθος…). Θα συνεχιστεί πολύ αυτό το παιγνίδ απο τα νούμερα;
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Τέτοια ψάρια η χώρα μας δεν τα χρειάζεται.
Ο εθνικισμός δεν είναι ιδέα αλλά δημιούργημα που να παράγει έλξη και άπωση. Είναι θέμα φάσης πότε ανεβαίνεις στο τραίνο και πότε κατεβαίνεις. Για το λόγο αυτό τα αερολογήματα του Trump, τα θρησκεύματα του Ερντογάν και όσα γίνονται στην Ελλάδα και στη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου μου φαντάζουν σαν κόπρος του Αυγείου. Μακριά απο μένα αυτές οι προσεγγίσεις μεταφοράς ισχύος.
Eίμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς και στην ενέργεια.  Ομως κάποιοι θέλουν να μασάνε είτε αυτό είναι συμφωνίες είτε είναι φόροι είτε είναι πόλεμοι.
Σε μια κοινωνία εθνών μόνο διορρωτικές κινήσεις θα έπρεπε να υπήρχαν. Βλέπετε κάποια εκτός απο παιδικά άσματα;
H συγκέντρωση χρήματος χωρίς αποθήκευση γνώσης και ασφάλεια δεν έχει νόημα. Μετά απο μια σημαντική αλλαγή οι αξίες ποτέ δεν είναι ίδιες.

https://zcode-gr.blogspot.com/2019/11/blog-post_36.html